PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Begin januari is met het live gaan van Vesselbay.com een innovatief internationaal online verkoopplatform voor vaartuigen gelanceerd dat efficiënte verkooptrajecten..
Logo Vesselbay.com B.V.

Hoofddorp, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in internetverkoop. Toch is er een omslag gaande,..
Logo Ingenico Group

Brussel, 20 februari 2019 – Webshops van kleinere retailers leggen het vaak af tegen het geweld van de grote spelers in de internetverkoop. Toch is er een ommekeer..
Logo Ingenico Group

Houten, 20 februari 2019 - Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt ondersteunende diensten aan voor de Microsoft-cloud. Value-added resellers en..
Logo Arrow Electronics

‘Ember.js The Documentary’ vertelt het verhaal van de mens achter de front-end van o.a. Netflix, LinkedIn en Apple Music
AMSTERDAM, 20 februari 2019 – Honeypot, het banenplatform voor developers, heeft ‘Ember.js The Documentairy’ onthult aan het brede publiek. De 25 minuten..
Logo Honeypot

Amsterdam, 20 februari 2019 - ONE Lease introduceert de TomTom Telematics connected car-oplossing voor het gehele wagenpark met als doel het voertuigbeheer en de..
Logo TomTom Telematics

Ericsson en Juniper Networks onthullen verdere verbeteringen van hun gezamenlijke oplossingen voor 5G-overdracht en netwerkbeveiliging.
Operators die naar 5G-netwerken willen overstappen, combineren de oplossingen van Ericsson en Juniper Networks om te kunnen beschikken over de daarvoor benodigde..
Logo Juniper Networks

Torsten Schero, CEO van reBuy sinds 2016, verlaat het bedrijf vanwege privéredenen. Philipp Gattner, voormalig CSO en lid van het management board, zal per direct de verantwoordelijkheid overnemen voor het overall management van reBuy.
Berlin, 20 February 2019 -  reBuy reCommerce GmbH announced today that Torsten Schero has resigned as CEO of reBuy. Schero has held this position since 2016, he..
Logo reBuy

Aspira opent hoofdkantoor in Amsterdam en start werving 30 PM- & IT-professionals
De Ierse projectmanagement- en IT-specialist Aspira Consulting & IT Services opent in Amsterdam op Valentijnsdag 14 februari officieel zijn deuren. Naast een Meet &..
Logo Aspira Europe

Bijna 80 procent van bedrijven vertrouwt op NFV
Network functions virtualisation (NFV) groeit hard in populariteit, mede dankzij de mogelijkheden die 5G biedt. Het jaarlijks sectoronderzoek van Telecoms.com, in opdracht van..
Logo F5

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000,- winnen om hun idee te..
Logo SnelStart Software B.V.

Deliveroo lanceert zijn dienst in samenwerking met meer dan 900 lokale restaurants en wil in het eerste jaar werk creëren voor 500 mensen; Koeweitis kunnen nu..
Logo Deliveroo

De Fortinet Security Fabric combineert schaalbaarheid, overzicht en grip met prestatievermogen en capaciteit voor de beveiliging van 4G- en 5G-netwerken en IoT-toepassingen
Utrecht, 20 februari 2019- Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de..
Logo Fortinet

Utrecht, 20 februari 2019 – De wereldwijde groei van Kaspersky Lab is in 2018 stabiel gebleken in vergelijking met het jaar daarvoor. Het securitysoftwarebedrijf heeft..
Logo Kaspersky

T-Systems en bandenproducent Continental breiden hun relatie uit met een nieuw contract voor de implementatie van de wereldwijde cloudaanpak voor SAP-systemen. Waar de..
Logo T-Systems Nederland b.v.

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Relined Fiber Network
Logo Brainial B.V.
Logo Rubicon B.V.
Logo Betaalbarekralen
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo CommITment BV
Logo Delta-N B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Global Knowledge
Recent door abonnees

Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Belcentrale.nl
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Global Knowledge
Logo Guardian360 bv
Logo Rittal bv
Logo Guardian360 bv
Door PR-bureaus

Logo Riverbed
Logo Ctac N.V.
Logo Intermax
Logo ThousandEyes
Logo maincubes B.V.
Logo Extreme Networks
Logo OutSystems
Logo NTT Security
Logo Eaton
Logo 3Dconnexion
Logo Citrix
Logo Citrix
Logo Foleon
Logo Marcommit
Logo KnowBe4

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureau