TAG ARCHIEF VOOR: MICROSOFT
 
Bericht 1 t/m 25

Nieuwegein, 8 oktober 2018 - ICT-dienstverlener Winvision is, als onderdeel van een zeer select gezelschap van internationale Microsoft-partners, nauw betrokken bij de..
Logo Winvision

Zoals jullie misschien wel weten gaat Microsoft vanaf maandag 1 oktober zijn prijzen met 10 procent verhogen en zullen de volumekortingen verdwijnen. Dit zorgt voor grote..
Logo Snow Software

Strategisch partnership sterk uitgebreid
BREDA, 25 september 2018 – INTO heeft van Microsoft de hoogste status verkregen die je als strategisch businesspartner kunt ontvangen. Sinds 21..
Logo INTO

Tijdens Microsofts jaarlijkse IT-evenement Ignite 2018 in Orlando (VS) werd vandaag het belang van meer IT-beveiliging..
Logo Microsoft

Citrix en Microsoft vereenvoudigen netwerkinstallaties voor vestigingen en externe werkplekken
AMSTERDAM, 16 juli 2018 – Citrix presenteert zich met trots als Microsoft partner voor de toegang tot Azure middels Citrix SD-WAN. De aankondiging volgt direct op..
Logo Citrix

In aanloop naar Inspire 2018, de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft, zijn enkele aankondigingen gedaan. Hieronder vind je de samenvatting van het belangrijkste..
Logo Microsoft

Vianen, 10 juli 2018 - Rubicon, Cloud Advisor met een innovatieve kijk op ICT, heeft van 2017 wederom een uitstekend jaar weten te maken. Het jaar werd afgesloten met een..
Logo Rubicon B.V.

Jumbo Maritime heeft samen met ETTU en Friday Out Of The Box gewerkt aan een innovatieve oplossing om de maritieme industrie verder te digitaliseren. Samen is de..
Logo ETTU

Microsoft kondigt de start aan van de tweede fase van Project Natick, een onderzoeksproject dat als doel heeft een onderwaterdatacenter te bouwen. Bekijk hier de video...
Logo Microsoft

Techorama, het event voor de Microsoft developer, komt naar Nederland. Op 2 en 3 oktober vindt namelijk de eerste editie plaats van deze conferentie voor developers en..
Logo Bergler Software Solutions

Uit ruim 8000 Microsoft-partners in Nederland is ETTU een van de 10 genomineerden voor de Microsoft Country Partner of the Year Award 2018. Met de Microsoft Partner of..
Logo ETTU

SAN FRANCISCO – RED HAT SUMMIT 2018 – 8 mei 2018 – Microsoft Corp. (Nasdaq “MSFT”) en Red Hat Inc. (NYSE: RHT) hebben hun samenwerking..
Logo Red Hat, Inc.

Build 2018, de jaarlijkse developer-conferentie van Microsoft, is vandaag gestart in Seattle, Verenigde Staten. Tijdens dit evenement heeft Microsoft verschillende nieuwe..
Logo Microsoft


Koppeling zorgt voor eerste stap richting automated IT-portfoliomanagement
Reeuwijk / Noordwijk, 24 april 2018 – SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, en Mavim, ontwikkelaar van het op..
Logo SPS

Microsoft kondigt enkele nieuwe tools en innovaties aan op het gebied van security. Een overzicht van de nieuwe securityfeatures is te vinden op de Microsoft Security..
Logo Microsoft

Vanaf vandaag is de 15 inch-versie van de Microsoft Surface Book 2 verkrijgbaar in Nederland. De 13,5 inch-versie van de Surface Book 2 werd in december vorig jaar..
Logo Microsoft

BlackBerry en Microsoft bieden een verbeterde gebruikerservaring van mobiele applicaties die voldoen aan de juiste beveiliging BlackBerry Secure Platform nu..
Logo BlackBerry

Om onze ambities waar te maken in de groeiende markt van digitale transformatie zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Park Investment Partners. Hiermee zetten..
Logo Portiva

Amsterdam, 14 maart 2018 – Polycom, marktleider in communicatieoplossingen voor organisaties, kondigt vandaag nieuwe mogelijkheden aan met hun belangrijke partners..
Logo Polycom BV

Om startups te helpen hun klantportfolio uit te breiden en hun omzet te verhogen, introduceert Microsoft het nieuwe programma ‘Microsoft for Startups’. Dit..
Logo Microsoft

Brian Eno (muzikant, producer van onder andere U2, en beeldend kunstenaar) en Peter Chilvers (muzikant en software designer) onthullen hun nieuwste werk en eerste uitstap..
Logo Microsoft

Vandaag over precies vier maanden (25 mei 2018) treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking, ook bekend als de AVG of GDPR. Microsoft heeft sinds de..
Logo Microsoft

De 15 inch-versie van de Microsoft Surface Book 2 is vanaf 6 april 2018 verkrijgbaar in Nederland. De preorder start op 5 maart 2018. De 13,5 inch-versie van de Surface..
Logo Microsoft

Eerste exemplaar officieel overhandigd aan Microsoft
Leiden, 16 januari 2018 – Infotheek Group lanceert een lifestylemagazine over IT en de circulaire economie. Het blad dient als platform voor interessante verhalen..
Logo Infotheek Group