TAG ARCHIEF VOOR: 5G
Bericht 1 t/m 12

De tweede editie van CONNECT-IT, het netwerkevent van Simac Electronics, toonde het boeiende en belangrijke werkveld van de partner in meet- en verbindingsoplossingen...
Logo Simac Electronics

Wereldwijde verticale alliantie wil telecomtoegangsnetwerken een duwtje in de rug geven in de race naar 5G
Breda – ..
Logo VertivHet moet ongeveer voelen zoals voor rokers midden jaren zestig toen arts en directeur KWF Kankerbestrijding Lenze Meinsma onverbloemd zijn tirade tegen roken..
Logo AME Research BV

Rijen – Ericsson (NASDAQ: ERIC) breidt zijn 5G-platform uit met nieuwe oplossingen voor het radio- en core-netwerk en rondt daarmee de 5G-readiness af voor..
Logo Ericsson

Consumenten stellen zes actiepunten op voor telecomoperators voor de toekomst van 5G Consumenten voorspellen dat de meerderheid van de 5G-verrijkte diensten..
Logo Ericsson

Een valse start dreigt voor de uitrol van 5G in Nederland, omdat het voorgestelde Nederlandse frequentiebeleid niet aansluit bij Europese ontwikkelingen en er onvoldoende..
Logo KPN

Loppersum / Rijen – Ericsson presenteert in samenwe..
Logo Ericsson

Leveranciers in telecommunicatie en open source bundelen activiteiten om nieuwe oplossingen te ontwikkelen op basis van OpenStack, containers, NFV, SDN en SDI
Amsterdam, 8 november 2016 – Red Hat en Ericsson delen de opvatting dat open source de ICT-markt kan transformeren. In het kader van een uitgebreide samenwerking..
Logo Red Hat, Inc.

SAMENVATTING: Samenwerkingsovereenkomsten met Ericsson, KT, LG Electronics, Nokia, SK Telecom en Verizon leggen het fundament voor 5G. Mobiel 5G-testplatform..
Logo Intel Benelux

Ontwikkeling van een flexibele radio-interface ondersteunt diversiteit en groei van 5G-netwerken, verhoogt de capaciteit en verbetert het energierendement
Een groep van zestien grote organisaties uit de telecomsector bundelt zijn krachten om de ontwikkeling te stimuleren van een nieuwe radio-interface onder 6 GHz voor..
Logo Alcatel (TCT Mobile Europe)