Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.
TAG ARCHIEF VOOR: SAMENWERKEN
Bericht 1 t/m 7

Enschede - Novulo, een innovatieve leverancier van modelgedreven bedrijfssoftware uit Enschede, gaat samenwerken met pr- en communicatiebureau Lubbers De Jong. Met een..
Logo Novulo

Apeldoorn, 11 april 2017 – Thinkwise, de maker van een nieuwe generatie bedrijfssoftware, start een samenwerking met Lubbers De Jong voor het vergroten van de..
Logo Thinkwise

NTT Europe en Zscaler gaan intensief samenwerken. De proposities van de twee partijen complementeren elkaar. Gezamenlijke klanten worden ondersteund bij digitale..
Logo NTT

Progress Rollbase is "Helion Ready", waardoor zakelijke gebruikers snel en eenvoudig cloud-gebaseerde apps kunnen bouwen
Progress (NASDAQ:PRGS) heeft bekend gemaakt dat het Rollbase® rapid application development (RAD)-platform "Helion Ready" gecertificeerd is. Vanaf nu kan het platform..
Logo Progress Software BV

Telecom en ICT met elkaar verbonden!
Telecomdistributeur Telecombinatie Zakelijk en ICT-distributeur en software leverancier Televersal zijn een intensieve samenwerking met elkaar aangegaan. De producten van..
Logo Televersal BV

Eindhoven, 21 augustus 2014 – Online samenwerken met klanten is de toekomst. Althans, als het aan de professionals binnen de financiële branche ligt. Dit..
Logo Hyarchis

Tool combineert functionaliteit van Gantt grafieken en Kanban borden
Amsterdam, 3 juni 2014 – Projectplace, leverancier voor online samenwerken, introduceert Agile Gantt, de eerste projecttool die de functionaliteit van Gantt..
Logo Projectplace Nederland BV