PERSBERICHT AANLEVEREN
Log in en upload bericht:

Abonnee? Upload hier gratis.
Waarom via www.persberichten.com?
  • Altijd leesbaar zonder inloggen
  • Opgemaakt inclusief bedrijfslogo, foto's en illustraties
  • Mobielvriendelijke responsive website
  • Koppeling met tags en sociale media
  • Plaatsing binnen 90 minuten
  • Bereik potentiële klanten via website, Google, Twitter en nieuwsbrief
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
 TAG ARCHIEF VOOR: EUROPESE PRIVACYWET GDPR
 
Amsterdam, 20 mei 2019 – Ruim 18 procent van de IT-beslissers bij de grootste financiële dienstverleners in Nederland vertrouwt er niet op dat zijn of haar..
Logo Digital Realty

Klanten worden aangesproken in het Nederlands, Engels, Duits,  Zweeds, Spaans, Italiaans, Frans en Fins
Enschede, 11 maart 2019 - FileCap, een secure e-mail en file-transfer-oplossing, is nu beschikbaar in acht talen: namelijk: Nederlands, Engels, Duits,  Zweeds, Spaans,..
Logo FileCap

Persbericht 31 januari 2019 - ONL voor Ondernemers
MKB-ondernemers worstelen nog steeds enorm met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat zegt ondernemersorganisatie ONL, die signalen ontvangt dat veel kleine..
Logo ID Control

Citrix onderzoek zet vraagtekens bij het succes van de Europese privacywet
20% van de medewerkers weet nog steeds niet wat de AVG is 20,5% is dagelijks minimaal 15 minuten kwijt aan AVG gerelateerde maatregelen Slechts 17,5%..
Logo Citrix

Backup Everything is één van de snelst groeiende Cloud backup oplossingen. Wubben Consulting zal de exclusieve vertegenwoordiging van Backup Everything in de..
Logo Wubben Consulting

Extra centers ondersteunen klanten bij het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van databescherming
Amsterdam, 20 november 2018 – Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, breidt het aantal datacenters in Europa uit. Hiermee speelt Gemalto in op de toenemende..
Logo Gemalto

Houten, 5 november 2018 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics heeft vandaag een distributieovereenkomst aangekondigd met HyTrust, een..
Logo Arrow Electronics

Amsterdam, 16 oktober 2018 – ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt om GDPR-compliant te zijn op het gebied van communicatie, heeft 12 miljoen dollar groeifinanciering..
Logo ZIVVER

Ondernemers in het mkb komen geregeld in een spagaat tussen de nieuwe privacywet AVG en de invulling die toezichthouder AP daaraan geeft. Zo worden ze onnodig in de uitvoering..
Logo MKB-Nederland

70 procent is niet in staat om verzoeken om inzage in, of overdracht van persoonsgegevens in te willigen binnen de voorgeschreven termijn
Redwood City, Californië, 14 september 2018 – 70 procent van alle bedrijven wereldwijd is niet in staat om verzoeken om inzage in, of overdracht van..
Logo Talend

Als expert op het gebied van privacyrecht constateert mr. dr. C. Raat dat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) dat deze toezichthouder mensen die hun persoonsgegevens willen..
Logo Ratio Recht

Gecombineerde oplossing waarborgt AVG-compliancy dankzij continue bewaking van het gebruik van persoonsgegevens, grip op de opslaglocatie en het beheer van toegangsrechten
Cloudian en Storage Made Easy (SME) maken de beschikbaarheid bekend van een gezamenlijk ontwikkelde oplossing voor bedrijfsbrede bestandsuitwisseling en -synchronisatie die..
Logo Cloudian B.V.

Automatisch proces website toetsing, maakt online naleving van AVG beheersbaarder, effectiever en betrouwbaarder
Amsterdam, 16 juli 2018 – Siteimprove introduceert een nieuwe oplossing die organisaties helpt om inzichtelijk te maken of de website voldoet aan de Algemene Verorde..
Logo Siteimprove

Hengelo, 28 juni 2018 – Nederlanders blijken opvallend vaak de mist in te gaan bij het herkennen van een datalek. Deelnemers van de datalekcheck van Previder..
Logo Previder

Haarlem, 25 juni 2018 - Na jaren van aankondigingen is de handhaving van de GDPR dan echt van kracht gegaan. Dat betekent echter niet dat alle bedrijven GDPR-proof zijn. Er is..
Logo Snow Software

Nieuwe templates en nieuw dashboard helpen klanten met continue assessments voor GDPR-compliance
Amsterdam, 25 juni 2018 – Qualys (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert nieuwe..
Logo Qualys

Bedrijf helpt partners bij inspelen op groeiende vraag naar technologische privacy-oplossingen 
Londen, 7 juni 2018 - TrustArc, wereldwijd leverancier van technologieoplossingen voor privacy, breidt zijn partnerprogramma TrustArcConnect uit. Het programma biedt..
Logo TrustArc

De specialist in merknaambescherming biedt oplossing die voldoet aan GDPR
Amsterdam, 7 juni 2018 – Na de invoering van de General Data Protection Regulation, ook bekend als de GDPR, heeft MarkMonitor een innovatieve technologie aangekondigd..
Logo MarkMonitor

Naarden, 6 juni 2018 - Genesys (www.genesys.com), wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center oplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van een..
Logo Genesys

Amsterdam, 6 juni 2018 – Organisaties zijn het afgelopen jaar voorzichtig geweest in het aannemen van cybersecurity-experts. In 2017 is het aantal aanvragen naar..
Logo Computer Futures

Vandaag (25 mei 2018) treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Microsoft heeft sinds de aankondiging veel vragen gekregen van klanten, partners en..
Logo Microsoft

In Nederland is dekking voor een AVG-boete niet vanzelfsprekend
Rotterdam, 24 mei 2018 – Civielrechtelijke boetes voor schending van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei ingaat, zijn binnen Europa..
Logo Aon

Met de toenemende zorgen over compliancy en gegevensbescherming, inclusief de AVG, kunnen bedrijven er nu voor kiezen om hun gegevens wereldwijd in zeven verschillende Zones op te slaan
Amsterdam, 24 mei 2018 — Box, Inc. (NYSE: BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, heeft vandaag op Box World Tour Europe multizone ondersteuning..
Logo Box Netherlands

Vanaf 25 mei 2018 geldt in de hele EU de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Eén van nieuwe maatregelen is dat sommige bedrijven een Data Protection Officer..
Logo AEB

Data Sensitivity-module helpt bedrijven met anonimiseren van persoonsgegevens
Apeldoorn, 23 mei 2018 – Thinkwise helpt gebruikers van zijn low-code platform om sneller te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De..
Logo Thinkwise

 
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight
Recent via formulier

Logo Felton ICT Services
Logo Datacon BV
Logo Ipason-Europe
Logo ConoScenza
Logo Jortt BV
Logo Guardian360 bv
Logo IOdis BV
Logo Polypane
Logo PayIBAN BV
Logo Felton ICT Services
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Slimdruk B.V.
Logo RawWorks
Logo Qualogy
Logo Broad Horizon
Recent door abonnees

Logo Frontline
Logo Guardian360 bv
Logo PayIBAN BV
Logo Levelfour Networks
Logo Postex Nederland B.V.
Logo E-mergo
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo CC4Skype B.V.
Logo Frontline
Logo Belcentrale.nl
Logo Belcentrale.nl
Logo Spryng
Logo Medius
Door PR-bureaus

Logo Veeam Software
Logo NetApp
Logo Motiv ICT Security
Logo Qlik
Logo Veeam Software
Logo Dell Boomi
Logo Eaton
Logo maincubes B.V.
Logo NTT Security
Logo Foleon
Logo Qlik
Logo Rubrik
Logo Veeam Software
Logo KnowBe4
Logo myBrand

Direct doen
  Plaats een persbericht
  Neem een abonnement
  Neem contact op

Zoek
  Zoek ICT bedrijf
  Zoek ICT PR-bureau

Filter op

Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl