Fortinet beloont Exclusive Network met Distribution Partner of the Year Award

Prominente netwerkbeveiligingspartners en distributeurs vieren hun gezamenlijke succes tijdens de Fortinet Accelerate 2017 Global Partner Conference

Utrecht, 13 januari 2017 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, heeft de winnaars van zijn ‘2016 Partner of the Year’-awards bekend gemaakt. Deze prijzen zijn uitgereikt aan partners distributeurs en resellers van Fortinet in alle delen van de wereld die een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet op het gebied van de klantenervaring, samenwerking, marketingcampagnes en de verkoop van beveiligingsoplossingen. In EMEA won Exclusive Network, ook in Nederland een belangrijke partner van Fortinet, de Distribution Partner of the Year Award.

De winnaars van de awards werden bekendgemaakt tijdens de wereldwijde partnerbeurs Fortinet Accelerate 2017 in het The Cosmopolitan-hotel in Las Vegas. Accelerate 2017 trok meer dan 1.300 bezoekers van 696 partnerorganisaties uit meer dan 90 landen. Accelerate 2017 biedt partners en klanten een unieke gelegenheid om inzicht op te doen in de Security Fabric-visie van Fortinet, rechtstreekse feedback te leveren aan managers van Fortinet, te ontdekken hoe ze optimaal kunnen profiteren van de ondersteuningsprogramma’s van Fortinet en best practices uit te wisselen met de knapste koppen uit de wereld van cyberbeveiliging.

Winnaars van de Fortinet 2016 Partner of the Year Award:Ken Xie, de oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Fortinet
"Ik wil de winnaars graag van harte feliciteren voor de opmerkelijke prestaties die zij in 2016 hebben geleverd. Hiermee gaven ze blijk van hun toewijding aan het leveren van de beste beveiligingsoplossingen in hun soort en het beschermen van hun klanten tegen steeds geavanceerdere bedreigingen. Ik wil daarnaast mijn hartelijke dank uitspreken aan al onze partners voor de inspanningen en prestaties die zij het afgelopen jaar hebben geleverd. Door samen te werken heeft ieder van ons een belangrijke bijdrage geleverd aan een veiliger digitale toekomst."

Aanvullende informatie Noot voor de reactie, niet voor publicatie
Meer informatie kunt u opvragen bij:

Karianne Hoekstra-Zeebregts
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
T: +31 (0)23 - 55 53 433
E. karianne@zeekhoe.nl
www.zeekhoe.nl