E-mergo en Starware starten samenwerking gericht op automatisering van logistieke processen

Delft, 3 November 2016 – E-mergo, Business Intelligence specialist en Elite Solution Provider van Qlik, en Starware, specialist in logistiek en warehouse management software oplossingen op basis van JDA WMS software, zijn een samenwerking aangegaan om bedrijven te assisteren in de automatisering van logistiek en supply chain processen. De samenwerking is gegroeid vanuit een behoefte aan gebundelde kennis van twee onmisbare softwarepakketten voor warehouse en supply chain management: Qlik en JDA. E-mergo heeft zich gespecialiseerd in Qlik oplossingen voor de transport en logistiek sectoren terwijl Starware specialist is op het gebied van de supply chain en warehouse management.

Unieke positie
E-mergo en Starware creëren samen toegevoegde waarde voor gezamenlijke klanten door deze twee softwarepakketten aan te bieden in combinatie met hun eigen specialistische kennis van supply chain, transport en logistieke processen. De gebundelde kennis van deze software en genoemde processen zorgt voor een bijzondere marktpositie. E-mergo en Starware kunnen samen hun klanten voorzien van een complete oplossing voor al hun logistieke of supply chain management vraagstukken. De combinatie van expertise stelt beide ondernemingen in staat om slagen te maken met supply chain automatisering.

JDA software zorgt voor optimalisatie van de supply chain door onder andere de voorraden, werknemers- bezetting en machine performance real-time inzichtelijk te maken. Door deze gegevens met Qlik Business Intelligence software te visualiseren en te analyseren ontstaat een unieke oplossing voor logistiek en supply chain. Met Qlik kun je namelijk associaties tussen je data verkennen waardoor je geheel nieuwe inzichten vergaart in je bedrijfsprocessen.

Operational efficiency
De gecombineerde oplossingen van E-mergo en Starware zullen bij klanten zorgen voor meer inzicht in supply chain en logistieke processen waardoor het mogelijk wordt om te streven naar operational efficiency. Inzichten in de supply chain zorgen onder andere voor het verminderen van kostenvariabelen, verhogen van winstgevendheid, in staat stellen om betere besluiten te maken over leveranciers en verbetering van de cashflow. Jaco Geluk, Directeur van E-mergo “De samenwerking met Starware stelt ons in staat om een krachtige oplossing aan te bieden voor warehouse management én data discovery”. E-mergo en Starware zijn vandaag nog samen te zien bij de ICT & Logistiek beurs op(3 november) in de Jaarbeurs in Utrecht. Marc Roelofs, eigenaar Starware vertelt: “Deze beurs is een mooie en vruchtbare start van onze samenwerking”.

Over Starware
Starware is een Authorized Reseller en Alliance Member van JDA software. Starware is opgericht in 1992 en is gevestigd in Reewijk, Venlo en Hamburg.  Sinds 2009 houdt Starware zich bezig met het implementeren van JDA warehouse management software. Volgens Starware is de waarde van de JDA suite duidelijk voor hun klanten, namelijk: het optimaliseren van supply chain operaties. Starware heeft al meer dan 400 JDA projecten voltooid en haar team van consultants behoort tot één van de grootste van Europa. Meer informatie over Starware is te vinden op www.starware.nl of volg Starware op LinkedIn of Twitter via @starwarenl

Over E-mergo
E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto “Combineer, analyseer en verbeter” helpt E-mergo het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. E-mergo’s producten en diensten zijn erop gericht om informatiebehoeftes te vertalen naar concrete oplossingen. Hierbij creëert en beheert E-mergo selfservice data discovery omgevingen met behulp van Qlik. E-mergo’s specialismen liggen in de bouwsector, transport/logistieke sector en nutbedrijven. Meer informatie over E-mergo is te vinden op www.e-mergo.nl of volg E-mergo op LinkedIn of Twitter via @E-mergo_QlikView