E-mergo en 4PS gaan partnership aan binnen de bouw, gww en installatietechniek

QlikView partner E-mergo, specialist in Business Intelligence, is van mening dat bedrijven hun resultaten verbeteren door het visualiseren en vooral versneld inzichtelijk maken van stuurinformatie.

Recentelijk zijn E-mergo en 4PS een partnership gestart binnen de bouw. Zo bewees E-mergo onder andere de kracht van het QlikView inkoopdashboard bij Heembouw, waardoor er efficiënter ingekocht kan worden. Een QlikView financieel dashboard bij Lomans Groep Totaalinstallateurs zorgt voor meer financieel besef binnen de projectteams. En vorige maand gaf het projectdashboard gestalte aan de visie van Lokhorst Bouw & Ontwikkeling; ‘Zekerheid heeft geen papier nodig, maar transparantie en vertrouwen.’ De dashboards die Lokhorst eerder handmatig vanuit Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct distilleerden, kunnen zij nu met QlikView op ieder moment en via elk device bekijken.

Over 4PS 
4PS heeft op basis van Microsoft Dynamics NAV een ERP systeem ontwikkeld volledig toegewijd aan Bouw, GWW, Installatietechniek en Materieelverhuur in Nederland en daarbuiten. In Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct zijn diverse modules beschikbaar van CRM, Calculatie, Werkvoorbereiding, Inkoop, Projecten, Planning, Productie, Service & Onderhoud tot en met Materieel, Financiële administratie en integraal documentbeheer.4PS Construct is geïmplementeerd bij 44% van de top 50 bouwbedrijven in Nederland.

Over E-mergo & QlikView
E-mergo is gespecialiseerd in het inrichten van managementinformatiesystemen, zodat men beter kan navigeren tussen kansen en bedreigingen.
E-mergo is Certified Solution Provider van QlikView met een sterke focus op de bouw, infra & installatietechniek. Inmiddels heeft E-mergo veel expertise opgedaan met het ontwikkelen van QlikView dashboards in deze branche. Hierdoor kan zij haar klanten goed adviseren bij het opstellen en visueel inzichtelijk maken van KPI’s.

Meer informatie is te vinden op www.e-mergo.nl of u kunt contact opnemen met Stefan van der Hoorn, Accountmanager QlikView bij E-mergo.