E-mergo is Value Added Distributor voor Motio software in Europa

Delft/Dallas 11 oktober 2012 - E-mergo, het Business Intelligence bedrijf uit Delft en het Texaanse software bedrijf Motio Inc. hebben hun jarenlange samenwerking verder uitgebouwd. Per heden is E-mergo tevens de Europese Distributeur voor Motio geworden.

Het Amerikaanse bedrijf dat software produceert die wordt ingezet voor het beheren en monitoren van IBM Cognos omgevingen, wil hiermee een volgende stap zetten in het vergroten van haar marktaandeel in Europa. Dat Motio voor het distributeursschap is uitgekomen bij E-mergo is logisch gevolg van het feit dat E-mergo in 2007 één van de eerste partners aan deze kant van de oceaan was. Naast deals in Nederland heeft zij ook in de ons omringende landen (Frankrijk, België Duitsland) de Motio software diverse malen verkocht.

“Het wordt echter hoog tijd dat we een steviger voet aan de grond krijgen in Europa”, aldus Aad van den Berg, directeur E-mergo. “Dat willen we onder andere bereiken door het vinden van meer partners in de verschillende landen én een Europees prijsbeleid, waarbij klanten de Motio software gewoon bij de lokale leverancier kunnen aanschaffen en daar ook support kunnen krijgen.”

Voor resellers in de Europese landen betekent dit dat zij terug kunnen vallen op een distributeur in de eigen tijdzone en dat ze kunnen rekenen op E-mergo als het gaat om training en technische ondersteuning.

Over Motio
Motio Inc. is marktleider op het gebied van additionele functionaliteit voor de IBM Cognos suite. Motio’s range van producten loopt van monitoring, beveiliging en automatisering tot aanpassing van operational performance van Business Intelligence oplossingen. Hierin zijn de best practices van BICC’s opgenomen zodat de overall performance en kwaliteit toeneemt. Motio is in 1999 opgericht in Dallas (USA), IBM Cognos Partner en IBM's ISV Achievement Award Winner 2009 - 2010. www.motio.com

Over E-mergo
E-mergo is gespecialiseerd in het realiseren van Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpen we sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo is gecertificeerd IBM Cognos Support Provider en levert innovatieve oplossingen met de Motio software-suite voor slimmer IBM Cognos beheer als Esri Maps for IBM Cognos voor GIS-integratie in IBM Cognos

www.e-mergo.nl