E-mergo BV kondigt een partnership met Assertive Software aan

E-mergo gaat HIPPO software in Nederland verkopen

15 juli 2011 – Assertive Software, een softwarespecialist op het gebied van additionele functionaliteit voor Informatica producten, heeft een nieuw partnership met E-mergo BV opgezet voor het verkopen van HIPPO software in Nederland. HIPPO is een krachtig, browser-based performance tool voor Informatica PowerCenter.
Informatica PowerCenter is marktleider op het gebied van data integratie. Het stelt bedrijven in staat om efficient haar datalogistieke processen (Integratie, ETL, datawarehousing,…) in te richten.

E-mergo gaat HIPPO in de Nederlandse markt zetten om de Nederlandse Informatica-klanten te ondersteunen bij het monitoren van hun Informatica productieomgevingen. Met behulp van HIPPO worden er prestatie indicatoren gemonitord met betrekking tot de Informaticasoftware, de hardware en de gebouwde datalogistieke stromen en dat in één overzicht. Zonder hulp van de systeembeheerder, de applicatie beheerder en/ of de Informaticaspecialist is men toch in staat de performance te monitoren van de totale omgeving.

Volgens Marc Connelly, directeur business development binnen Assertive Software: “In een tijd waarin er meer dan ooit op de kosten wordt gelet, betekent dat voor veel Informatica klanten de uitdaging om grote hoeveelheden gegevens in de kortst mogelijke tijd te verwerken.” Om deze uitdaging aan te kunnen gaan, heeft Assertive Software zogeheten “Informatica Grid omgevingen” gebouwd op basis van het Lean Data Integration model. Dit model kan optimale data-integratie oplossingen leveren en daarbij de IT-kosten verlagen. “HIPPO biedt de IT afdelingen controle en inzicht bij het halen van rendement (Return on Investment) op hun Informatica investeringen, het maximaliseren van productiviteit en het voorkomen van onnodige verspilling.”

Jaco Geluk, directeur E-mergo: “HIPPO is een spannende ontwikkeling in Nederland. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om hun Informatica-omgevingen efficienter te beheren, de IT-kosten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat Lean Data Integration werkelijkheid wordt. De uitdaging van dit decennium is het omgaan met grote hoeveelheid data. Hippo gaat hier een hele positieve bijdrage aan leveren.

Over E-mergo:
E-mergo heeft zich gespecialiseerd in Business Intelligence oplossingen. Onder het motto ‘haal uit je bedrijf wat erin zit’ helpt E-mergo sinds 2001 organisaties bij het verbeteren van hun informatievoorziening. E-mergo levert innovatieve oplossingen voor haar relaties met geavanceerde Cognos GIS rapporten, Cognos versiebeheer en Qlikview applicaties. (www.e-mergo.nl)

Meer informatie:
Voor meer informatie over HIPPO of voor het downloaden van een gratis trial software, ga naar assertive-software.com/
Jaco Geluk E-mergo B.V (jaco.geluk@e-mergo.nl)
www.e-mergo.nl