NHR benoemt Stefan Tonnon tot Director Human Resources

Amsterdam, 2 december 2010 - Network Hardware Resale (NHR), leverancier van hoogwaardige pre-owned netwerkapparatuur, heeft Stefan Tonnon benoemd tot Director Human Resources. Tonnon is in deze functie werkzaam voor de regio’s Europa, Midden Oosten, Afrika en Asia Pacific (EMEA & APAC). Met de benoeming van Tonnon geeft NHR vorm aan de toekomststrategie die gericht is op verdere groei van de internationale organisatie. Tonnon: “Mijn doel is om NHR te helpen haar Human Resources organisatie verder te ontwikkelen, te professionaliseren en een bijdrage te leveren aan het succes van deze mooie organisatie.” Stefan Tonnon is per 1 november 2010 gestart als Director Human Resources EMEA & APAC.

Stefan Tonnon is in zijn rol als Director Human Resources EMEA & APAC verantwoordelijk voor de implementatie van HR-strategieën, het managen van arbeidsverhoudingen en het coachen van managers en werknemers. Daarnaast levert hij een bijdrage aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en zakelijke behoeften. Hij gaat aan de slag met de verdere ontwikkeling van het personeelsbestand van NHR en het aantrekken van nieuw talent voor de organisatie. Om dit te realiseren werkt hij nauw samen met alle senior managers in EMEA & APAC.

Internationaal
Stefan Tonnon is een veelzijdige leider, heeft ervaring in de ontwikkeling van organisatiestructuren, verandermanagement, strategie, operationele taken en heeft kennis van alle aspecten van HR-management. Tussen 2006 en 2010 deed Tonnon ervaring op als Director Human Resources EMEA bij Progress Software Corporation. Van 2000 tot 2006 was hij Director Human Resources in de regio’s EMEA en APAC bij SCT / Infor Global Solutions. “Het werken met internationale teams en verschillende culturen is elke keer weer een nieuwe uitdaging. Na jarenlange internationale ervaring weet ik dat ik op mijn best ben in zo’n uitdagende dynamische werkomgeving. Werken met verschillende culturen verrijkt je leven; je leert veel over andere gewoontes en je ontmoet nieuwe vrienden/collega’s over de hele wereld.”

Over Network Hardware Resale
Network Hardware Resale (NHR) is een toonaangevend leverancier van kwalitatief hoogwaardige pre-owned netwerkapparatuur van Cisco, Extreme, Juniper en Foundry. Het bedrijf is ook een erkend distributeur van flexibele, schaalbare netwerkoplossingen van Force10 Networks. NHR is opgericht in 1986 en is gevestigd in Santa Barbara, Californië. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. NHR biedt ook wereldwijde verkoopondersteuning en technische ondersteuning vanuit de andere vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. Meer dan 10.000 klanten, waaronder ‘Global 1000' bedrijven, middelgrote organisaties, service providers, telecom- en overheidsorganisaties en onderwijs- en zorginstellingen, vertrouwen op het uitgebreide productportfolio en de service van NHR. Meer informatie op www.networkhardware.com.

##

Beeldmateriaal en persvragen:
Voor een foto van Stefan Tonnon en verdere persinformatie kunt u contact opnemen met
Yellow Communications, Karin van Geelen, 023 555 34 24, karin@yellow-communications.com