Eerste MicroStrategy User Group NL bijeenkomst succesvol.

DELFT, 23 februari 2010. De eerste MicroStrategy User Group NL bijeenkomst die op 9 februari werd gehouden in Delft is succesvol verlopen.

Op dinsdag 9 februari vond de eerste bijeenkomst plaats van de MicroStrategy User Group Nederland (MUGNL). Deze bijeenkomst, georganiseerd door de MicroStrategy Business Unit van E-mergo, werd gehouden op het kantoor van E-mergo in Delft.

In het verleden was er al eens een MicroStrategy User Group Benelux. Door verschillende verwachtingspatronen en praktische bezwaren, waaronder reisafstand, is dit initiatief destijds gestopt.

Door de komst van de nieuwe versie 9 van MicroStrategy ontstond onder steeds meer gebruikers de behoefte om kennis te delen. Daarnaast werd onder de 16 aanwezigen netwerken als een tweede belangrijk doel gezien van de MicroStrategy User group NL.

In het najaar wordt een vervolgbijeenkomst gepland. Hierbij zal zowel aandacht worden besteed aan de techniek als aan de business kant van het gebruik van MicroStrategy. Geïnteresseerden kunnen zich nu reeds aanmelden door lid te worden van de MicroStrategy User Group NL op LinkedIn.com.

Over E-mergo
E-mergo is een Business Intelligence adviesbureau gespecialiseerd in het inrichten van management-informatiesystemen. Door jarenlange ervaring is E-mergo sterk in het definiëren van kengetallen en KPI’s, het inrichten van data warehouses en het bouwen van rapportages. E-mergo bundelt de kennis en ervaring van twee werelden: Business Consultancy en Business Intelligence; hierdoor kan E-mergo haar klanten beter helpen bij het optimaliseren van hun informatievoorziening.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:
Aad van den Berg
aad.vd.berg@e-mergo.nl
E-mergo BV
Delftechpark 26
2628 XH Delft
Telefoon (015) 2600495
www.e-mergo.nl