E-mergo stroomlijnt met FocusCI(TM) Cognos Report Development

Europese lancering van BICC-software voor monitoring en controlling Cognos-omgeving

Dallas / Delft, 9 november 2007

E-mergo, Business Intelligence Specialist uit Delft, heeft meegedeeld dat zij een partnership is aangegaan met Focus Technologies, de Noord-Amerikaanse leider op het gebied van Cognos SDK, Cognos maatwerk en leverancier van het product FocusCI™.

De beslissing van Focus Technologies om met E-mergo een partnerschap aan te gaan, benadrukt dat de Europese markt toe is aan beheertools voor Business Intelligence Competence Centers (BICC’s). De Focus productsuite verbetert de kwaliteit, doorlooptijd en beheersing van de “report life cycle”, door de functionaliteit van Cognos uit te breiden. Het vlaggenschip van Focus Technologies, FocusCI™, zorgt dat problemen in een vroeg stadium van de ontwikkeling van rapportages boven water komen, maar kan ook gebruikt worden voor regressie- en stresstesten. Cognos Report Authors worden hierdoor snel in staat gesteld problemen met rapporten te achterhalen, te onderzoeken en op te lossen. De kosten van re-work en fout-analyse worden hiermee sterk teruggebracht.

FocusCI is gebaseerd op “Continues Integration”, een methodiek uit de software development wereld, die nu ook binnen het Business Intelligence vakgebied is geadopteerd.

“FocusCI™ maakt het mogelijk om geautomatiseerd fouten te ontdekken. Rapporten worden namelijk continu op inhoud gecontroleerd. Omdat met FocusCI wordt vastgelegd wie wat wanneer heeft aangepast, is fout-analyse eenvoudig geworden. Dit heeft ons sterk verrast. Onze klanten krijgen met FocusCI™ meer zekerheid in de juistheid van hun informatie die automatisch en continu wordt geverifieerd. De tijd en kosten om rapporten op te leveren, worden gereduceerd”, aldus Edwin van Megesen, directeur bij E-mergo.

Over E-mergo bv
E-mergo is een BI adviesbureau gespecialiseerd in het inrichten van management-informatiesystemen. Door jarenlange ervaring is E-mergo sterk in het definiëren van kengetallen en KPI’s, het inrichten van datawarehouses en het bouwen van rapportages. E-mergo bundelt de kennis en ervaring van twee werelden: Business Consultancy en Business Intelligence: hierdoor kan E-mergo zijn klanten beter helpen bij het optimaliseren van hun informatievoorziening.Over Focus Technologies L.L.C.
Focus Technologies ondersteunt, als Cognos Silver Technology partner, al vijf jaar haar relaties in het uitbreiden van BI functionaliteit. Zij leveren daarnaast een range van producten die bedrijven in staat stelt hun BI landschap te optimaliseren, alsook te koppelen met externe beveilingssoftware. Tevens levert Focus Technologies het product FocusCI™, waarmee BI Competence Centers hun processen op een hoger plan kunnen brengen. BI managers komen “in control” over hun BI platform en kunnen ontwikkelde BI rapportages continu volgen en nieuwe BI rapportages efficiënt implementeren.

Voor meer informatie
Edwin van Megesen, Directeur
e-mergo b.v., Business Intelligence Specialist
Delftechpark 26, 2628 XH, Delft
tel: (+31) 015 - 260 04 95
mobiel: (+31) 06 - 51 33 87 49
www.e-mergo.nl
www.focus-technologies.com/products/ci.do