Koning & Hartman en SEE Telecom ontwikkelen betrouwbare repeater voor C2000-netwerk

Amsterdam, 13 augustus 2019 –Koning & Hartman en SEE Telecom ontwikkelen een betrouwbare repeater die voldoet aan alle aansluitingseisen van het C2000-netwerk.

Het C2000-netwerk is het landelijk communicatienetwerk voor Openbare Orde en Veiligheid (OOV). In gebouwcomplexen, waar gebruikers van het C2000-netwerk zijn gevestigd, is het van cruciaal belang dat communicatie 24/7 werkt. Het ontbreken van de vereiste indoor dekking kan tot onwenselijke en soms gevaarlijke situaties leiden.

Voor de zogenaamde Special Coverage Locations (SCL) stelt C2000 zeer specifieke aansluitingseisen voor C2000 apparatuur. Omdat een standaard TETRA repeater niet aan deze specifieke eisen voldoet, heeft Koning & Hartman in nauwe samenwerking met SEE Telecom een C2000 repeater ontwikkeld die hier wel aan voldoet.

Deze C2000 repeater is zeer kostenefficiënt en voorzien van alle technische specificaties welke u van een repeater mag verwachten. De repeater is ontwikkeld voor locaties waar het C2000 bereik vergroot dient te worden. Deze krachtige oplossing zorgt ervoor dat het C2000 signaal geheel probleemloos wordt aangeboden aan het in het gebouw geïnstalleerde antennesysteem. Tevens is de repeater op afstand volledig beheerbaar bijvoorbeeld vanuit het Remote Service Center van Koning & Hartman.

De C2000 repeater is voor het eerst in gebruik genomen in een gebouwcomplex waar indoordekking noodzakelijk was en een groot aantal gebruikers dagelijks afhankelijk is van het C2000-netwerk. De gebruikers zijn door het toepassen van de repeateroplossing naar volle tevredenheid in elke hoek van het gebouw voorzien van een perfecte en stabiele verbinding.

Koning & Hartman is al jarenlang een vooraanstaande speler in de wereld van Mission Critical Communication en voorziet vele gebouwen van een optimale bereikbaarheid. Koning & Hartman werkt nauw samen met vooraanstaande partners zoals SEE Telecom om optimale C2000 oplossingen te kunnen leveren. Zo hebben Koning & Hartman en SEE Telecom eerder al samen indoor dekkingssystemen geleverd in bijvoorbeeld de Westerscheldetunnel en de Noord-Zuid metrolijn. De samenwerking tussen de twee bedrijven zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

------------------- Einde Persbericht ------------------

Koning & Hartman
Met ruim 350 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom en industrie. Onze kennis van en passie voor technologie zorgt ervoor dat we kunnen innoveren voor onze klanten. We noemen dat Technovation. Technovation maakt Koning & Hartman dé partner om klanten te helpen slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden. Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, Wireless Connectivity, Mission Critical Communications, Industrial Solutions en Dealing & Control. Sinds 2013 is Koning & Hartman elk jaar uitgeroepen tot Top Employer. Onze MVO-activiteiten hebben we vastgelegd in een FIRA Complete Rapport. Sinds juli 2019 is Koning & Hartman onderdeel van VINCI Energies Nederland. Sinds juli 2019 is Koning & Hartman onderdeel van VINCI Energies Nederland. Het hoofdkantoor van Koning & Hartman is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft en Vilvoorde (België). Ontdek meer op www.koningenhartman.com.

Koning & Hartman B.V.
De Passage 120
1101 AX Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 587 76 00

Voor meer informatie over Koning & Hartman kunt u contact opnemen met Maria Weijers, Marketing Communication Specialist, Telefoon +31 (0) 20 - 587 68 12.