Lubbers De Jong versterkt team met Karen van der Kruit als pr-strateeg

Amsterdam, 23 juli 2019 --- Lubbers de Jong Tech PR heeft Karen van der Kruit (29) aangesteld als pr-strateeg. Van der Kruit startte haar carrière al vroeg in de media- en communicatiewereld en deed ervaring op als redacteur, communicatieadviseur, woordvoerder en strateeg. Bij Lubbers De Jong gaat ze klanten helpen door het bedenken en uitvoeren van strategische communicatieplannen en creatieve campagnes.

Na haar studies journalistiek en communicatiewetenschap werkte Van der Kruit als redacteur voor diverse radio- en televisieprogramma’s bij Omroep West en AVRO TROS. In haar meest recente baan als Head of Communications bij Helpling was Van der Kruit verantwoordelijk voor alle communicatiezaken van de internet startup in Nederland.

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “We zijn erg blij Karen als onze nieuwe collega te mogen verwelkomen. Haar ervaring, creativiteit en enthousiasme, samen met haar duidelijke, efficiënte en resultaatgerichte manier van werken sluiten uitstekend aan op de wensen, behoeften en doelen van onze klanten. Karen is met haar achtergrond in de journalistiek en bij een tech-startup een prettige gesprekspartner voor onze innovatieve klanten bij het ontwikkelen van een succesvolle pr- en online marketingstrategie. Ze is ondernemend en heeft een verfrissende blik op zaken.”

Van der Kruit over haar aanstelling: “Ik houd van afwisseling en haal plezier uit het vertellen van verhalen, daarom kijk ik ernaar uit om voor diverse klanten in hun wereld te duiken en dit succesvol te vertalen naar een strategie voor het grote publiek.”

Lubbers De Jong TECH PR
Lubbers De Jong TECH PR is een internationaal pr- en marketingbureau, gespecialiseerd in technologie en innovatie. Al meer dan 30 jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Bynder, is initiatiefnemer van de Digital Transformers Awards en sponsor van zowel de Plastic Soup Foundation als de Nederlandse Data Science Prijzen. De winnaar van een Dutch PR Award maakt deel uit van het wereldwijde pr-netwerk, PR Boutiques International.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 4210565

image