Tools4ever introduceert Puzzle Challenge! 

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration, introduceert de Tools4ever Puzzle Challenge. Iedere maand ontvangen de deelnemers een ingewikkelde denkpuzzel thuis die ze weer opgelost terug moeten sturen. De winnaar kan een leuke prijs winnen en krijgt natuurlijk de eretitel: ultieme puzzelkoning(in)!

Begin augustus start de Tools4ever Puzzle Challenge. Het spel is voor iedereen die houdt van breinbrekers en hersenkrakers. Aan het einde van elke maand moet de puzzel opgelost retour worden gestuurd. Wie door is naar de volgende ronde krijgt aan het begin van de volgende maand weer een nieuwe puzzel thuisgestuurd.  
 
Tjeerd Seinen, medeoprichter Tools4ever: “Software developement is eigenlijk de hele dag door puzzelen. Hoe moeilijker de puzzel, hoe leuker het wordt! Het ‘puzzelen’ aan software is hier op de werkvloer doorgeslagen naar het oplossen van denkpuzzels. Elke week komt er wel weer een pakketje binnen met een nieuwe ingewikkelde hersenkraker. Die gaat vervolgens het hele kantoor rond. We vonden dit zo leuk, dat we het groter wilden aanpakken. Hieruit is het idee ontstaan van de Tools4ever Puzzle Challenge.” 
 
De ultieme puzzelkoning(in)
In december vindt de laatste ronde plaats. De laatste deelnemers nemen het ’live‘ tegen elkaar op. Ze krijgen een aantal puzzels die ze zo snel mogelijk op moeten lossen. De winnaar wint een ballonvaart voor twee personen!  
 
Meedoen aan de Tools4ever Puzzle Challenge is gratis en inschrijven kan tot eind juli.  Meer weten? Bekijk dan de website: https://www.tools4ever.nl/puzzle-challenge
 
Over Tools4ever
Met meer dan 5 miljoen beheerde user accounts is Tools4ever in Nederland dé absolute marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (ook wel Identity & Access Management). Sinds 1999 ontwikkelt en levert Tools4ever hiervoor verschillende softwareproducten en consultancy diensten, zoals User Provisioning, Downstream Provisioning, Workflow Management, Self-Service en Access Governance (RBAC). Op het gebied van wachtwoordmanagement bieden wij onder andere Single SignOn en Self-Service Password Reset.
Tools4evers Identity Governance & Administration oplossingen worden geïnstalleerd in organisaties uit diverse sectoren variërend in grootte, van 300 tot meer dan 200.000 user accounts.