DNA Services B.V. bouwt maatwerk clouddiensten op infrastructuur Uniserver

Alkmaar, 27 mei 2019 – IT-dienstverlener DNA Services B.V. maakt vanaf heden gebruik van de infrastructuur van clouddistributeur Uniserver als fundament voor haar clouddiensten. DNA Services B.V. richt zich met haar dienstverlening op de groothandel-, retail- en productiesector, waar grote behoefte is aan maatwerkoplossingen. Het streven om voor elke klantwens een naadloos aansluitende oplossing te bieden, is de belangrijkste reden dat DNA Services B.V. gekozen heeft voor de migratie naar het platform van Uniserver. Dit platform biedt de mogelijkheid alleen de benodigde IT-componenten te selecteren en biedt daarmee de flexibiliteit die DNA Services B.V. nodig heeft om elke eindklant van een passende oplossing te voorzien.

Maatwerk in de cloud
Raimond Eerhart, business manager bij DNA Services B.V.: “De vraag naar cloudoplossingen leeft steeds meer bij onze klanten. Binnen de branches waar wij actief zijn is geen sprake van standaardprocessen, dus is maatwerk vereist. Het IaaS-platform van Uniserver ondersteunt onze dienstverlening optimaal, omdat wij zelf bepalen van welke componenten we gebruik maken in onze cloudoplossing. We richten de omgeving zelf in met onderdelen als back-up, firewall en virtuele desktopomgeving. Uniserver faciliteert ons met clouddiensten en ontneemt ons zo de zorgen over beheer van hardware en infrastructuur. Daardoor hoeven onze klanten niet te investeren in kennis en hardware, profiteren zij van voorspelbare kosten en kunnen ze altijd en overal werken op ieder device. Dankzij Uniserver zijn wij in staat snel te schalen en mee te bewegen met de vraag van onze klanten.”

Sjors Nijman, accountmanager bij Uniserver: “DNA Services B.V. is het schoolvoorbeeld van een ideale partner. Inmiddels zijn de eerste klanten succesvol gemigreerd naar het nieuwe platform. We hebben eveneens dezelfde technologiepartners en zijn een goede match qua organisatiestructuur en -omvang. DNA Services B.V. heeft net als wij de ambitie om samen te groeien. Wij stimuleren groei bij al onze partners middels een incentiveprogramma. Hiermee kunnen zij onder meer extra marketingbudget verdienen en een voetbalreis winnen. DNA Services B.V. voert de ranglijst al na de eerste maand van onze samenwerking aan, daar ben ik erg trots op.”

----

Over Uniserver
Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. De beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99,98% up-time, ons partner-only model en de beste oplossingen bieden jou een robuuste basis om nieuwe diensten op te bouwen. Samen tillen we jouw digitale dienstverlening naar een hoger plan, door onze oplossingen, kennis en ervaring aan te vullen met jouw expertise. Kijk voor meer informatie op onze website of LinkedIn.

Meer informatie
Marcommit
Gosse de Reus
+31(0)35-5822730