HPS Industrial biedt nieuwe IP65 panel PC’s voor smart retail omgevingen

Scherpenzeel, 20 mei 2019HPS Industrial biedt vanaf nu via zijn website nieuwe panel PC’s aan die geschikt zijn voor smart retail omgevingen. Deze fanless 21.5” panel PC’s van het merk Aplex worden als UPC-serie op de markt gebracht. De schermen zijn voorzien van een hoogwaardig IP65 front design met projected capacitive touchscreen, welke tevens geschikt is voor multi-touch.

Specificaties
De UPC-7210 wordt geleverd met een geïntegreerde 7th Gen Intel® Core™ processoren, terwijl de UPC-6210 een Intel® Atom® processor E3825 of een Intel® Celeron® processor J1900 heeft. De UPC-7210 is uitgerust met vier USB 3.0, één USB 2.0, twee gigabit Ethernet, extra HDMI- en DP-afbeeldingen, 24VDC-ingang en tot 32GB DDR4-ondersteuning. De UPC-6210 heeft daarentegen één USB 2.0, één Gigabit Ethernet, extra VGA- en DP-interface, 4GB DDR3L-geheugen, twee mPCIe-slots, en draait op Windows 7 OS.

De twee modellen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder 64GB SSD-opslag, mPCIe voor mSATA, 12VDC-ingang, optionele draadloze oplossingen, en OS-ondersteuning voor Windows 10 en Linux Kernel 4+. Met VESA-montage (100x100) is de UPC niet beperkt tot alleen wandmontage, maar kan de UPC-serie ook worden gemonteerd op een bureau of op een zwenkarm worden geplaatst.

“Deze visueel aantrekkelijke UPC-panel PC’s zijn ideaal voor retailers om in hun winkel klanten te voorzien van productinformatie”, zegt Jaap van den Brandhof, sales engineer bij HPS. “Daarnaast kunnen de panel PC’s ingezet worden om klanten de mogelijkheid te bieden producten op een snelle manier online te bestellen.”

UPC-series panel PC kenmerken:
- 5” 1920x1080 IPS LCD-paneel
- Projected capacitive touchscreen, multi-touch ondersteuning
- IP65 voorkant
- Ondersteunt diverse processorplatforms, van instap- tot prestatieniveau
- Optionele draadloze oplossing


Bijlagen
273 KB jpg  UPC Series.jpgOver HPS Industrial
HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen voor de Benelux die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van onder andere Arbor Technology (Embedded Systems), Lanner Electronics Inc. (Industrial PC’s), APLEX Technology Inc. (Industrial Panel PC’s), Chenbro (19” rackmount kasten) en Moxa (netwerkoplossingen). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt negentien medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en de Nationale Politie.Kijk voor meer informatie op: www.hpsindustrial.nl of LinkedIn.Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: hps@teamlewis.com