Veranderingen in managementteam BluJay

Dordrecht, 2 mei 2019 - BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, kondigt een aantal wijzigingen in het managementteam aan. Het bedrijf wil hiermee zijn strategische visie bijstellen om de toekomst van supply chain-technologie verder te verbeteren.

Hieronder de nieuwe functies van het managementteam:

David Landau, Chief Product Officer
Landau gaat vorm geven aan de productstrategie en -visie. Hij komt naar BluJay met ruim twintig jaar ervaring in de sector, onder andere door zijn werkzaamheden bij E2open als Executive Vice President van Cloud Logistics. Hier was hij verantwoordelijk voor verkoop, marketing en professionele diensten. Ook heeft hij verschillende leidinggevende functies bekleed bij Manhattan Associates. In zijn laatste rol was hij Vice President van productmanagement.

Chris Timmer, Chief Revenue Officer
In deze nieuw gecreëerde funtie is Timmer verantwoordelijk voor de wereldwijde marktstrategie, boekingen, omzetbehoud, verkoop, pre-sales en de partneractiviteiten. Met bijna dertig jaar ervaring op het gebied van supply chain en abonnementssoftware heeft Timmer bewezen succesvol te zijn in vernieuwende, progressieve, op groei gerichte bedrijven. Hiervoor was hij Senior Vice President van value-added services bij Lineage Logistics en Chief Commercial Officer bij LeanLogistics.

Doug Surrett, Chief Strategy Officer
Surrett is benoemd in de nieuwe functie van Chief Strategy Officer. In deze functie houdt hij toezicht op de ontwikkeling en uitvoering van belangrijke initiatieven in de hele organisatie, met name op het gebied van acquisitieplanning en strategische partnerschappen. Surrett heeft dertig jaar ervaring in essentiële functies bij onder meer United Parcel Service, RedPrairie (nu JDA) en MercuryGate International. Hij is in 2016 in dienst getreden bij BluJay als Chief Product Strategist.

Michael Hunt, Chief Financial Officer
Hunt wordt verantwoordelijk voor de investeringen van BluJay, alsook de kapitaalstructuur en het beheer van de inkomsten en uitgaven. Hij heeft vijftien jaar gewerkt in de abonnementssoftwaresector en heeft veel ervaring in het werken voor zowel private equity als grote beursgenoteerde bedrijven. Hunt werkte eerder als CFO bij Lumesse en NorthgateArinso.

Bijlagen
7.5 MB jpg  Doug Surrett.jpgOver BluJay Solutions
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken. Voor meer informatie kijk op: www.blujaysolutions.com of volg ons op social media via @myBluJay en LinkedIn.Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met LEWIS:
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail: blujayNL@teamlewis.com