Zyxel voegt Multy Mini toe aan Multy X mesh-aanbod

Compacte en betaalbare Multy Mini ondersteunt Multy X tri-band WiFi-systeem

Hoofddorp, 2 mei 2019 - Zyxel Communications introduceert de Multy Mini (WSQ20), een klein en veelzijdig netwerkapparaat dat een aanvulling is op de krachtige Multy X. Door de 2.000 extra vierkante meter bereik die de Multy Mini biedt, is het de perfecte uitbreiding voor Multy X gebruikers die meer wifidekking nodig hebben.

image Met een krachtige vermogensversterker en zes meervoudig gepolariseerde antennes produceert de Multy Mini een sterk, consistent signaal dat slecht draadloos bereik en eeuwigdurende buffering vrijwel geheel elimineert. Het biedt ook smart-roaming technologie, zodat mobiele apparaten niet van netwerk hoeven te wisselen wanneer de gebruiker van de ene naar de andere kamer gaat.

"De release van de Multy Mini in de Multy-productlijn onderstreept dat wij er alles aan doen om aan alle netwerkbehoeften van de moderne consument te voldoen", aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. "Toen we met de ontwikkeling van de Multy Mini begonnen, was ons doel om de bestaande Multy X-ervaring uit te breiden. Verder wilden we de kracht en flexibiliteit leveren die gebruikers tegenwoordig verwachten, en een aantal unieke functies toevoegen die ons van de concurrentie onderscheiden. Met de Multy Mini zijn we daar absoluut in geslaagd."

Intuïtieve installatie
De Multy Mini instellen gaat net zo snel en eenvoudig als met zijn voorgangers. De intuïtieve Multy App kan de Multy Mini automatisch op het netwerk vinden en ermee synchroniseren, waardoor de gebruiker binnen in enkele minuten de extra dekking krijgt die de hij nodig heeft. Het is mogelijk om tot vijf Multy Mini’s toe te voegen aan de originele Multy X, waardoor netwerkbeperkingen tot het verleden behoren.

Snel opladen
Dit zeer capabele mesh-product bevat een aangename verrassing: Quick Charge 3.0 technologie, waarmee mobiele apparaten snel opgeladen kunnen worden. De Multy Mini neemt hierdoor geen stopcontact meer in van apparaten die regelmatig opgeladen moeten worden. Een handige functie die door concurrenten over het hoofd is gezien.

Twee aanschafmogelijkheden
Voor degenen die voor het eerst kennismaken met de Multy-familie, biedt Zyxel pakket met zowel de Multy X als de Multy Mini. Degenen die alleen extra dekking voor hun Multy X-netwerk nodig hebben, kunnen gewoon voor de Multy Mini one-pack kiezen. De installatie is zo eenvoudig dat het misschien niet bij één extra Multi Mini blijft.

De Multy Mini, die eerder erkend is op de 27e Taiwan Excellence Awards, is vanaf heden beschikbaar via resellers van Zyxel. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.zyxel.com/products_services/Multy-Mini-Dual-Band-WiFi-System-Add-on-Multy-Mini/

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl

image