Grote namen tijdens de 4e editie van de Developers Conferentie TEQnation - 15 mei in DeFabrique te Utrecht

Met meer dan 50 sprekers van over de hele wereld, live demonstraties, workshops, hackathons en vele netwerkmogelijkheden belooft de vierde editie van TEQnation een spektakel te worden.

Op woensdag 15 mei in de Fabrique te Utrecht zullen meer dan 1.000 developers, engineers, architecten en IT-professionals kennismaken met wereldwijd toonaangevende experts en IT innovators.

Zo kan de bezoeker van de conferentie bijvoorbeeld ontdekken watNadia Ashahwan (Facebook), Seth Vargo (Google), Dave Zolotusky (Spotify), Steven Bryen (AWS) en Alexander Shopov (Uber) in hun praktijkervaringen hebben geleerd.

De topics van het evenement zijn:AI en ML, IoT en Embedded, AR en VR, Open Source, Cloud en Serverless en alles wat new en cool is.

Zie voor de gehele line-up: https://teqnation.nl/timetable-2019/.

TEQnation is een event voor en door de developer en staat onder auspiciën van de grootste developer usergroups van Nederland.

Tickets zijn te koop via de site van www.TEQNATION.nl . Een ticket verschaft je toegang tot het eendaagse event en omvat ook alle catering gedurende het event.Reshift Digital BV - www.reshift.nl - www.reshiftinnovation.nl - msmelt@reshift.nl - T 0031 (0) 23 543 0000 – M 0031 (0) 624253473 - Richard Holkade 8 - 2033 PZ Haarlem