NetApp benoemd tot Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018

Hoofddorp – NetApp (Nasdaq: NTAP), de toonaangevende data-autoriteit op het gebied van de hybrid cloud, is benoemd tot Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018. De award werd uitgereikt tijdens het Google Cloud Next ’19-event in San Francisco.

NetApp ontving de award voor zijn prestaties binnen het Google Cloud-ecosysteem, waarbij het klanten helpt om snel en op grote schaal applicaties met de juiste datastrategie te bouwen en te draaien op Google Cloud. NetApp® Cloud Volumes Service for Google Cloud Platform, door NetApp en Google Cloud gezamenlijk ontwikkeld, biedt klanten een krachtige, cloud-native, volledig beheerde bestandsopslagservice voor het draaien van applicaties, analytics en DevOps in Google Cloud. Ongeacht of het gaat om het draaien van enterprise-applicaties of branchespecifieke workloads in sectoren als olie en gas, media en entertainment, en life sciences waarvoor goede prestaties, beschikbaarheid en bestandsgebaseerde interfaces nodig zijn: Cloud Volumes Service biedt NFS- en SMB-protocolservices met doorvoersnelheden van enkele seconden. Meer dan dertig toonaangevende, internationale enterprise-organisaties maken al gebruik van deze service om workloads tien keer zo snel te kunnen verplaatsen naar Google Cloud, en met acht keer betere prestaties dan met alternatieve oplossingen.

"Dankzij Google Cloud en NetApp Cloud Volumes waren we in staat krachtige bestandworkloads te verplaatsen, waarvan we hadden verwacht dat het refactoren maanden of jaren zou duren”, zegt Jon Latshaw, vicepresident Cloud Services van Cardinal Health.

“Dat we door Google Cloud erkend worden als Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018, vinden we echt een eer”, zegt Anthony Lye, senior vicepresident en General Manager Cloud Data Services van NetApp. “Het was geweldig om zo nauw samen te werken met het Google Cloud-team. De combinatie van NetApps toonaangevende clouddataservices met de expertise van Google Cloud in het ontwikkelen van applicaties, analytics en machine learning draagt bij aan de groei van bedrijven. Dit komt doordat het datarijke klantenervaringen biedt door nieuwe applicatie-implementaties in de cloud.”

“We zijn verheugd om NetApp uit te roepen tot Google Cloud Technology Partner of the Year for Infrastructure 2018 vanwege zijn innovatieve werk voor Google Cloud-klanten”, zegt Kevin Ichhpurani, corporate vicepresident Global Partner Ecosystem van Google Cloud. “Ons ecosysteem van partners zorgt voor enorm veel innovaties. NetApps oplossingen in bestandservices en core-infrastructuur zijn hier een goed voorbeeld van. We zijn dan ook trots om deze award aan NetApp te hebben kunnen overhandigen en kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen te kunnen blijven ontwikkelen.”

Extra bronnen
Over NetApp
NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven