Citrix levert Next-Generation netwerk oplossing op het Google Cloud Platform

Amsterdam, 10 april 2019 – Vandaag kondigt Citrix aan dat het Citrix® SD-WAN en Citrix ADC beschikbaar stelt op Google Cloud Platform (GCP). Hierdoor wordt het mogelijk om prestaties en levering van applicaties via moderne native cloud-netwerken te bieden.

Vanaf volgende maand zullen de virtuele versie van Citrix SD-WAN en de virtuele Citrix ADC producten suite, inclusief gevirtualiseerde, containergebaseerde bestandsindeling en gateway-oplossingen, beschikbaar zijn op de GCP Marketplace.

Daarnaast zal Citrix geselecteerde producten en diensten beschikbaar stellen voor verkoop via de GCP Marketplace. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid voor een nieuwe marktbenadering, maar stelt Citrix bovendien in staat om de 5 miljoen zakelijke klanten en ontwikkelaars van Google Cloud te bereiken.

Raadpleeg het volledige, Engelstalige persbericht voor meer informatie.Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloud-omgevingen kan opzetten en beheren. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u op http://www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.Citrix Persdesk
Naomi van Duin
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl