Telecomleverancier Eazit start met online leadgeneratie via Leadgate Europe

Rotterdam, 20 maart 2019 - Telecomprovider Eazit en Leadgate Europe, hét online marketingbureau voor IT, starten een samenwerking op het gebied van online leadgeneratie. Beide partijen werkten al sinds vorig jaar samen aan de nieuw gelanceerde website van Eazit en zijn daarna gestart met de online marketingcampagnes.

Eazit is de nieuwe naam voor Intercity Technology. Het bedrijf werd in april 2018 overgenomen door Within Reach (WR), de snelgroeiende Europese groep die samen met de investeringsmaatschappij Waterland investeert in veelbelovende en innovatieve telecombedrijven. Eazit biedt verschillende communicatie-oplossingen, waaronder mobiele telefonie, unified communications, VoIP en ondersteunende ICT-diensten.

Met de naamsverandering naar Eazit, kwam er een nieuwe marktbenadering. Voorheen richtte men zich alleen op de grootzakelijke klanten maar niet op de ‘k’ van het mkb. Dat is nu nadrukkelijk veranderd. Eazit heeft zich als missie gesteld dat diensten eenvoudig zijn aan te schaffen, eenvoudig zijn in gebruik en eenvoudig zijn in beheer. Het moet makkelijk zijn en het werkt gewoon. Eazit just works!

Sicco de Jong, Marketing Manager bij Eazit, legt uit: ‘’Als telecomprovider besloten wij om via onze nieuwe website meer leads te genereren via online marketing. Wij waren daarom op zoek naar een online marketing partij die onze business begrijpt. In Leadgate Europe hebben wij die partij gevonden. Zij zijn echt een verlengstuk van onze eigen marketingafdeling. Naast het lanceren van de nieuwe website, denken zij ook mee over onze strategie en zetten zij online advertising campagnes op. Op die manier hebben we met Leadgate Europe een volledig team van online marketing specialisten tot onze beschikking.’’

Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director bij Leadgate Europe gaat verder: ‘’Wij werden al in een vroegtijdig stadium betrokken bij de nieuwe website van Eazit. Wij zien dit als een win-win situatie voor ons en de klant omdat we op die manier de website zo optimaal mogelijk kunnen inrichten voor online leadgeneratie. Nu de nieuwe website officieel live is, zijn we erg verheugd om samen te werken met een innovatieve en groeiende telecompartij zoals Eazit. Wij gaan ons nu voor Eazit de komende tijd focussen op het genereren van online leads onder de kleinere mkb-bedrijven.’’

Meer informatie: Eazit en Leadgate Europe

Over Eazit
Vol mogelijkheden, zonder gedoe dat is telecom en IT bij Eazit. We leveren mobiele telefonie, vaste telefonie, internetdiensten en natuurlijk vast en mobiel geïntegreerd. Ons doel is jouw communicatie gewoon te laten werken. Op je werk en privé. Zo eenvoudig is het. Eazit just works.

Over Leadgate Europe
Leadgate Europe biedt IT-organisaties een vernieuwende, allesomvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s.

Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate Europe IT-bedrijven diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation en Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing mogelijk te maken op basis van data.

Alle diensten: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation en contentmarketing kunnen apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a-Service voor een vaste prijs per maand.

Contactgegevens pers

Danny Blijenburg
Online Marketeer Leadgate Europe
+316-53646877
d.blijenburg@leadgate.eu