TIE Kinetix begint strategische samenwerking met To-Increase om volledige integratiemogelijkheid te bieden met Microsoft Dynamics ERP

Breukelen, Nederland – 28 maart 2019 om 08.00uur

TIE Kinetix, dé leverancier van Partner Automation oplossingen en partner van Microsoft heeft vandaag aangekondigd een strategische samenwerking aan te gaan met To-Increase. To-Increase is een internationale onafhankelijke softwareleverancier voor Microsoft Dynamics oplossingen.

Elektronisch zakendoen volgens de laatste internationale standaarden houdt in dat organisaties in staat zijn om informatie snel, efficiënt kunnen delen en verwerken. TIE Kinetix en To-Increase hebben hiervoor een EDI FLOW connector gemaakt voor organisaties die werken met Microsoft Dynamics ERP. De connector maakt het elektronisch uitwisselen van documenten tussen klanten en handelspartners eenvoudig.

Binnen de samenwerking wordt er gebruik gemaakt van het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix, gecombineerd met de software module van de Business Integration Solution (BIS) Suite van To-Increase om de systemen van handelspartners en hun leveranciers te koppelen. De integratie tussen het FLOW platform en Microsoft Dynamics ERP maakt het voor bedrijven mogelijk om EDI-berichten en andere berichten moeiteloos uit te wisselen.

De FLOW connector ondersteunt volledige integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (AX), Dynamics NAV, Dynamics AX en To-Increase Connectivity Studio. Met behulp van de connector kunnen bedrijven processen stroomlijnen door de uitwisseling van bedrijfskritische documentatie met handelspartners volledig te automatiseren. Dit resulteert in meer flexibiliteit, minder fouten en lagere kosten.

“De vraag naar een directe en veilige verbinding vanuit Microsoft Dynamics (365) oplossingen om elektronische documenten uit te wisselen met handelspartners en leveranciers neemt toe,” aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. “Dankzij de uitbreiding van ons partnernetwerk met To-Increase kan TIE Kinetix aan Microsoft Dynamics ERP gebruikers een volledig geïntegreerde oplossing aanbieden via het FLOW Partner Automation platform. De oplossing helpt organisaties om kosten te verlagen en de time-to-market te verkorten, zodat ondernemingen winstgevender kunnen worden.

“Wij zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met TIE Kinetix, omdat het strategische gezien van toegevoegde waarde is voor onze bestaande oplossingen. Uit recent marktonderzoek is gebleken dat de vraag naar een veilige en volledig geïntegreerde verbinding voor documentuitwisseling vanuit Microsoft Dynamics ERP, met systemen van derden, stijgt,” aldus Luciano Cunha, CEO van To-Increase. “Ons BIS-portfolio helpt bij het realiseren van de integratie van Microsoft Dynamics ERP met het FLOW platform en biedt diverse mogelijkheden op het gebied van end-to-end communicatie en het verwerken van diverse transacties. We zien een groot marktpotentieel voor de oplossing, het kan organisaties namelijk helpen om kosten te beheren, concurrentievoordeel te behalen en de bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total IntegratedE-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen.

TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten. TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Voor meer informatie ga naar: www.TIEKinetix.com/nl/to-increase

Over To-Increase
Meer dan 2200 klanten in 45 landen maken dagelijks gebruik van To-Increase software om te kunnen voldoen aan de strenge eisen in hun industrie.To-Increase is een internationaal opererende zelfstandige Software Vendor (ISV) en ontwikkelt branche specifieke software oplossingen voor Microsoft Dynamics 365 for Operations en Microsoft Dynamics NAV.Onze software creëert de mogelijkheid voor bedrijven in productie-, constructie- en de voedselindustrie om strategische doelen af te stemmen op de nieuwste technologie, om zo efficiënter te kunnen werken en hun klanten de best mogelijke klantervaring te bieden

To-Increase heeft als enige drie maal de onderscheiding Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV van het jaar gewonnen en heeft een indrukwekkend portfolio op het gebied van integratie- en productiviteitsoplossingen binnen Microsoft Dynamics.

Meer informatie: www.to-increase.com

Pers contact
Voor alle persvragen:
Patrick.vanBoom@TIEKinetix.com

For specifieke vragen over de samenwerking met To-Increase:
EMEA: Arjan Sloot (Arjan.Sloot@TIEKinetix.com)
USA: David Fullen (David.Fullen@TIEKinetix.com)

Meer informatie:
TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen
T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Volg TIE Kinetix op Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix
Volg TIE Kinetix op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Volg TIE Kinetix op Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix