Protime voor vierde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work

Waddinxveen, 27 maart 2019 – Protime Nederland, specialist in workforce management oplossingen, mag zich voor het vijfde jaar op rij Great Place to Work® noemen. Het bedrijf prijkt weer in de top tien binnen de categorie ‘Small & Young Workplaces’. Protime bevindt zich hiermee tussen de organisaties die zich typeren door een aantal aspecten die belangrijk zijn voor goed werkgeverschap. Deze aspecten zijn vertrouwen, plezier en trots in de organisatie. In hoeverre deze aspecten aanwezig zijn binnen een bedrijf wordt getoetst aan de hand van de Trust Index© en Culture Audit©. Deze meten respectievelijk het werkgeversbeleid en de mening van medewerkers. Protime België kwam dit jaar voor de zevende keer op rij terug in de Belgische Great Place To Work-ranglijst. Door deze internationale erkenning is Protime vorig jaar tevens uitgeroepen tot Great Place To Work Europe.

Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Een bedrijfscultuur is niet iets dat je ontwikkelt in een jaar tijd. Daar is jaren van toewijding voor nodig. Medewerkers moeten het doorleven. De cultuur staat bij ons bedrijf dan ook al jaren hoog op de prioriteitenlijst en zal hier ook altijd blijven staan. De reden dat het zoveel aandacht krijgt komt mede omdat het een strategisch bedrijfsdoel is. De bedrijfscultuur en het uitdragen daarvan is continu in ontwikkeling. Iedere medewerker mag erover meedenken en eraan bijdragen. Zo zorgen we er samen voor dat Protime een Great Place To Work is en blijft!”

Trots
De cultuur is zo belangrijk voor het bedrijf dat Protime CEO Peter s’Jongers er een boek over schreef: ‘Trots’. Hierin beschrijft hij wat bedrijfscultuur betekent voor de organisatie, en waarom het ook bij andere bedrijven meer aandacht verdient.

Meer informatie over Protime als Great Workplace vind je hier: www.greatplacetowork.nl/workplace/item/2068/Protime

---

Noot voor de redactie: bijgevoegd treft u ter illustratie een afbeelding van ‘Protimers’ tijdens de Great Place to Work® prijsuitreiking.

‘Protimers’ tijdens de Great Place to Work® prijsuitreiking.

----

Over het onderzoek
De lijst van Best Workplaces wordt samengesteld door onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Great Place to Work®. Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van de Trust Index©, die het perspectief van medewerkers op het werkgeverschap toetst, en de Culture Audit©, die het werkgeversbeleid onder de loep neemt. Bekijk de volledige lijst hier: https://www.bestworkplaces.nl/.

Over Protime
Protime werd opgericht in 1995 en is marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning. Protime is een onafhankelijk onderdeel van de SD Worx groep. Dit betekent dat u kunt profiteren van een complete service, van tijdregistratie tot en met payroll management, bij een leverancier. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratie installaties in Europa. Protime is al 6 jaar op rij een Great Place to Work en is het een Best Managed Company. Het bedrijf telt ruim 260 'Protimers' waarvan het merendeel gespecialiseerd in HR. Protime heeft vestigingen in Waddinxveen, Aartselaar (B), Namur (B), Frankfurt (DE), Capellen (LU), Parijs (FR) en Manchester (GB).

Meer informatie
Marcommit
Tessie Woestenberg
035-5822730
protime@macommit.nl