Zyxel's Multy U wint 2019 iF DESIGN AWARD

Multy U van Zyxel wint prestigieuze designprijs in categorie telecommunicatie

Hoofddorp 27 maart 2019 – Het Multy U AC2100 Tri-Band WiFi System van Zyxel Communications is dit jaar winnaar van de iF DESIGN AWARD, een van de meest prestigieuze internationale designprijzen. Het stijlvolle en compacte netwerkapparaat werd onderscheiden in de productcategorie telecommunicatie. De jaarlijkse designwedstrijd wordt georganiseerd door het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH, de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld.

image Met meer dan 6.400 inzendingen uit 50 landen was de competitie dit jaar moordend. Uiteindelijk kreeg de gestroomlijnde en hippe Multy U de kritische duim omhoog van de 67 leden tellende jury, die bestaat uit onafhankelijke designexperts van over de hele wereld. Het winnende ontwerp is een combinatie van vorm en functie: de chique lederen band biedt creatieve toepassingsmogelijkheden en de van kleur veranderende LED-display geeft op een slimme manier de netwerkstatus weer. De prijs is een bevestiging van de missie van Zyxel om betoverende en steeds evoluerende producten en oplossingen te creëren. En door de Multy U af te stemmen op de behoeften en eigenschappen van jongere gebruikers, effent Zyxel de weg voor de netwerken van de toekomst.

“Wanneer mensen aan het merk Zyxel denken, willen we dat ze aan méér denken dan alleen onze indrukwekkende hardware-specificaties," aldus Peter van der Putten, Head Of Channel van Zyxel Benelux. “We willen dat onze producten een esthetische aantrekkingskracht hebben die bij de consument - in het bijzonder de consument van de toekomst – resoneert. Het is dan ook echt een eer om met de Multy U nu het gerespecteerde iF-keurmerk te ontvangen.”

Meer informatie over de Multy U is te vinden in de iF WORLD DESIGN GUIDE.

Over iF DESIGN AWARD
Al 66 jaar is de iF DESIGN AWARD een erkend keurmerk voor hoge kwaliteit en uitmuntend design. Het iF-label is wereldwijd erkend voor uitstekende ontwerpdiensten en de iF DESIGN AWARD is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Inzendingen worden awards toegekend in de volgende disciplines: Product, Verpakking, Communicatie en Service Design/UX, Architectuur en Interieurarchitectuur, evenals Professional Concept. Alle prijswinnende inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE en in de iF design app opgenomen, en worden op de iF design tentoonstelling in Hamburg tentoongesteld.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T:+31 (0) 20 2050422
E: margreet@lubbersdejong.nl