ConoScenza benoemd tot Gold Partner Huawei Enterprise 

AMSTERDAM/AMERSFOORT – ConoScenza, trusted advisor op het gebied van werkplek-IT, is deze maand door Huawei Enterprise Benelux benoemd tot Gold Partner. ConoScenza is de derde Nederlandse IT-dienstverlener met deze hoogste partneronderscheiding.

De benoeming tot Gold Partner is de bekroning op de vorig jaar gestarte samenwerking tussen beide partijen. 

Een verfrissende nieuwe partner
Marcel Funke, directeur ConoScenza: “Al meer dan tien jaar werken wij vanuit het motto dat we onze klanten niets minder dan het beste willen leveren: het best passende advies, de beste kwaliteit én de beste service. In Huawei hebben wij op het gebied van server, storage en networking oplossingen een verfrissende, nieuwe partner gevonden die hier qua werkwijze naadloos op aansluit”.

“Geen organisatie is hetzelfde, een standaard out-of-the-box oplossing werkt dan ook in de meeste gevallen niet. Bij ConoScenza werken we graag aan een ‘best-fit oplossing’, maar hierbij zijn we wel afhankelijk van onze leveranciers. In ons ecosysteem kiezen we dan ook graag partners die net dat beetje meer service leveren. Bij Huawei uit zich dat in de vorm van een enorm grote R&D-afdeling (circa 80.000 medewerkers) die naast branchegerichte oplossingen ook oplossingen op maat maakt voor individuele organisaties. Daarnaast leveren de server, storage en networking oplossingen van Huawei bewezen hoge prestaties, maar mocht zich toch een storing of probleem voordoen, dan staat de supportafdeling met volledige focus klaar.”

Het verschil maken bij eindklanten
Wing Leung, Director of Huawei Nederland Channel Business Department: “ConoScenza heeft in een zeer korte tijd laten zien een value add partner te zijn met de juiste focus om het verschil te maken bij eindklanten. De technische kennis en de ervaring van het salesteam van ConoScenza zorgen ervoor dat de innovatieve oplossingen van Huawei een perfecte match zijn”. 

Dankzij het Gold Partnership is ConoScenza in staat om haar klanten nog beter te voorzien van een passend advies, de meest optimale configuratie en het beste support. 

Niels van Dijk, Algemeen Directeur van ConoScenza, ontvangt uit handen van Serge Schulte, Channel Manager bij Huawei Enterprise Business Group, het Gold Partner certificaat.
Niels van Dijk, Algemeen Directeur van ConoScenza, ontvangt uit handen van Serge Schulte, Channel Manager bij Huawei Enterprise Business Group, het Gold Partner certificaat. 
 
Over ConoScenza 
Met ruim 90 professionals ondersteunen wij organisaties, middels professional services, projecten/consultancy en/of managed services, bij het inrichten en onderhouden van ‘best-fit’ werkplekinfrastructuren.

Meer info: www.conoscenza.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Frank Vreedenburgh 
Business Manager  
Frank.vreedenburgh@conoscenza.nl  
085-3033663