Nieuwe functies Microsoft Teams

Tijdens Enterprise Connect in Orlando (VS) zijn vandaag nieuwe functies aangekondigd in Microsoft Teams, die bedoeld zijn om Teams inclusiever, intelligenter en veiliger te maken. Teams werd twee jaar geleden geïntroduceerd en sindsdien maken meer dan 500.000 organisaties gebruik van Teams. Voortbouwend op de aanpasbare mobiele Teams-ervaring die in januari is aangekondigd, bevatten de updates onder andere:
  • Aanpasbare achtergronden – hiermee kunnen deelnemers hun achtergrond veranderen om de effectiviteit van externe vergaderingen te verbeteren. Hiermee wordt het gebruik van video gestimuleerd, terwijl afleiding wordt geminimaliseerd.
  • Microsoft Whiteboard in Teams-meetings – biedt een oneindig digitaal canvas voor deelnemers van een vergadering om rechtstreeks samen te werken in Teams.
  • Live ondertiteling – maakt Teams-vergaderingen inclusiever. Hiermee kunnen deelnemers spreker-ondertiteling in real time lezen.
Lees voor meer informatie over de nieuwe Teams-functies de Microsoft 365 blog post van Lori Wright, GM of Workplace Collaboration. Mocht je benieuwd zijn naar verhalen over de uitrol van Teams in Microsofts eigen wereldwijde organisatie, bezoek dan de IT Showcase blog post.

Bekijk voor meer informatie over Microsoft en Enterprise Connect de keynote van Lori Wright.

Neem bij vragen contact met ons op.

Microsoft Persdesk 
Media relations
Office: + 31 20 500 25 55 
Mobile: + 31 6 316 916 55 
persdesk@microsoft.com