Mendix benoemd tot Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service

Klanten waarderen sterke technologie voor visueel gedreven low-code applicatie-ontwikkeling

Rotterdam, 6 maart 2019 - Mendix, onderdeel van Siemens en de wereldwijde leider in low-code, is benoemd tot Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service (hpaPaaS). Het wist in februari een score van 4.5 te behalen. De Gartner Peer Insights Customers' Choice is gebaseerd op feedback en reviews van eindgebruikers die ervaring hebben met het aanschaffen, implementeren en/ of het gebruik van een product of dienst.

Mendix blijft leidend in de enterprise low-code markt met cloud-native applicatie-ontwikkeling die naadloze samenwerking tussen business professionals en ontwikkelteams faciliteert. Het platform van Mendix zorgt ervoor dat er snel high performance applicaties kunnen worden ontwikkeld die de operationele efficiency verbeteren en omzetgroei versnellen.

In hun reviews gaven Mendix-klanten onder meer aan:
  • “Let op, dit is niet zomaar een app-platform. Dit is een manier om dingen te realiseren”, aldus een ICT-architect werkzaam bij een overheidsinstelling met meer dan 50.000 medewerkers. Lees hier de volledige review.
  • “Mendix zorgt ervoor dat organisaties in slechts enkele dagen hoogwaardige proof-of-concept applicaties kunnen ontwikkelen en zo ideeën kunnen omzetten in applicaties. Het Mendix-platform maakt snelle creatie van datamodellen en schermontwerpen mogelijk”, zegt een DevOps-leider van een financiële instelling. Lees hier de volledige review.
  • “De klant staat centraal bij Mendix. De responstijden op verzoeken zijn boven verwachting. De customer success manager helpt je met het oplossen van issues en denkt echt vanuit de klant in plaats vanuit de verkoper”, vertelt een CTO bij een financiële organisatie. Lees hier de volledige review.
“We zijn blij dat onze klanten de moeite hebben genomen om zulke positieve reviews te delen over hun ervaringen met Mendix”, zegt Derek Roos, CEO van Mendix. “De enthousiaste online review is het bewijs dat hun investering in Mendix en de low-code functies van ons platform hebben bijgedragen aan het succes van de organisatie. Door Mendix als bedrijfskritisch platform te gebruiken hebben zij effectief ingespeeld op de behoefte van hun bedrijf en omzetgroei gerealiseerd. We zien ernaar uit om in 2019 samen het succes voort te blijven zetten.”

De erkenning door klanten volgt op een bijzonder jaar voor Mendix dat voor 628 miljoen euro werd overgenomen door Siemens, dit is tot op heden de grootste overname in de low-code markt. Ook tekende Mendix in 2018 142 nieuwe klanten op en wist het in de Verenigde Staten een recordgroei te realiseren van 150%.

Meer details over deze aankondiging zijn beschikbaar in deze blog post. Kijk hier voor meer informatie over Mendix’ Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service.