Relicense presenteert tijdens IT & Software Asset Management event op 19 maart

Relicense is op 19 maart aanstaande aanwezig tijdens het IT & Software Asset Management event in Utrecht. Tijdens dit evenement spreekt Guus Derckx van Relicense samen met collega Hirsa Navid over hoe organisaties kosten kunnen besparen met de aan- en verkoop van tweedehands software.

Wanneer? Dinsdag 19 maart
Waar? Van der Valk exclusief, Utrecht
Hoe laat? Van 8.30-17.00 uur
Keynote Relicense: 10.05 uur
Break-out sessie: 13.30 uur
Aanmelden via: https://itsam.heliview.nl/aanmelden/
Website event: https://itsam.heliview.nl

Keynote om 10.05 uur: Can audit proof pre-owned licenses be part of your organizations ‘Cost reductions strategy’?
In deze keynote vertellen Hirsa en Guus meer over de mogelijkheden van tweedehands licenties.

Break-out sessie om 13.30 uur: Become the first in class; Intelligent licensing scenario’s for complex IT landscapes
In deze live sessie vertelt Relicense meer over gedetailleerde licentiescenario’s. In deze break-out sessie wil Relicense proberen om samen met de deelnemers waardevolle licentiescenario’s te creëren.Over Relicense
Relicense, opgericht in 2008, is Europees marktleider in tweedehands software en adviseert bedrijven over alle aspecten van software asset management. Naast het hoofdkantoor in Duitsland heeft Relicense vestigingen in Nederland, Italië, Polen en Denemarken en momenteel ongeveer dertig medewerkers in dienst. Met zijn internationale netwerk van distributiepartners bedient Relicense bedrijven en organisaties van alle groottes in alle sectoren die profiteren van de aankoop of verkoop van gebruikte volumelicenties en optimaal gebruik willen maken van hun software. Voor meer informatie: www.relicense.com.Voor verdere persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met:
LEWIS
Tel: + 31 (0) 40 235 4600
E-mail: relicensenl@teamlewis.com