AllSolutions stelt Jan van Wijngaarden aan als nieuwe Managing Director

Woerden, 27 februari 2019 - Recent is Jan van Wijngaarden aangesteld als nieuwe Managing Director van AllSolutions. Hij wordt binnen GAV.International verantwoordelijk voor de dagelijkse processen van AllSolutions, naast Leo Koster en Wout Klok die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk VOGSY en GeeFirm.

In zijn functie gaat Van Wijngaarden zich naast algemeen management met name bezighouden met customer success, innovatie en business development. Inmiddels zit hij al even op zijn plek. Hij is enthousiast over de afgelopen tijd. Van Wijngaarden: “Ik voel mij als een vis in het water bij AllSolutions, waar we nauw samenwerken met onze klanten.”

Ervaring optimaal benutten
De nieuwe Managing Director heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT, onder andere op het gebied van financiële projectsoftware. Hij bekleedde verschillende (management)functies bij organisaties als HR2day, Unit4 en Exact. Die ervaring gaat hij nu inzetten bij AllSolutions. “In al die jaren heb ik geleerd dat het goed runnen van een bedrijf dat zelf software ontwikkelt én implementeert een aparte tak van sport is. In deze rol kan ik mijn ervaring optimaal benutten. En ik word daarbij ondersteund door de enorme kennis en expertise van de medewerkers van AllSolutions”, aldus Van Wijngaarden.

Een goede klik
Leo Koster, CEO van GAV.International, is verheugd met de aanstelling van Van Wijngaarden. “Vanaf onze eerste ontmoeting hebben Jan en ik een klik. Het is heerlijk als je aan een half woord genoeg hebt om elkaar te begrijpen. Zijn uitgebreide ervaring op het gebied van (financiële) software en ambitieuze instelling maken hem de juiste persoon op deze plek. De realisatie van de groeidoelstellingen voor AllSolutions leg ik met een gerust hart bij Jan neer. Dat geeft mij de gelegenheid me meer te richten op nieuwe initiatieven als onze zusteronderneming VOGSY.”Bijlagen
190 KB jpg  Foto Jan van Wijngaarden, Managing Director AllSolutionsNoot voor redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Wouter den Ottelander
Telefoon: +31 (0)6 430 001 51
E-mail: w.den.ottelander@veertienelf.nl
Website: www.allsolutions.nlOver AllSolutions
Met ruim 30 jaar ervaring is AllSolutions specialist op het gebied van online financiële projectsoftware. AllSolutions maakt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhanke­lijk toegankelijk voor iedereen op ieder device. AllSolutions werkt voor waterschappen, ngo's, projectgestuurde organisaties, ledenorganisaties en handel-, service- en verhuurorganisaties. Mo­menteel vertrouwen ruim 13.000 interne en 175.000 externe gebruikers in 23 landen dagelijks op de soft­ware van AllSolutions.