ThoughtSpot leider in Gartner Magic Quadrant 2019

AMERSFOORT - Voor het eerst in jaren komt er een vierde naam in het leiders quadrant van het Gartner Magic Quadrant voor Analytics & BI. ThoughtSpot is naast Microsoft, Qlik en Tableau de vierde leider geworden. Dit is uitzonderlijk gezien het feit ThoughtSpot pas 6 jaar geleden is opgericht.

ThoughtSpot is een search & AI-driven analytics platform waarmee je de kracht van 1000 analisten in handen van elke business user geeft. Het transformeert de wijze waarop enterprises data gebruiken. Organisaties halen optimaal rendement uit de investeringen in hun SAP of Oracle enterprise architectuur. Met ThoughtSpot kan elke gebruiker - ongeacht zijn technische vaardigheden - gemakkelijk analytisch inzicht verwerven door eenvoudig de vraag te spreken of in te voeren. ThoughtSpot maakt het voor iedereen mogelijk om binnen enkele seconden antwoord te krijgen op hun vragen.

Rond is sinds 2018 channel partner van ThoughtSpot. Met onze kennis en ervaring in de wereld van enterprise analytics is het ontsluiten van datamodellen met behulp van ThoughtSpot wel erg eenvoudig geworden. Spreek of toets je vraag en ThoughtSpot doet de rest, jouw visuals worden razendsnel en on the fly gegenereerd door een intelligent en zelflerend platform. 

ThoughtSpot leider in Gartner Magic Quadrant 2019 voor Analytics & BI
ThoughtSpot leider in Gartner Magic Quadrant 2019 voor Analytics & BI


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie:
Mark Bosch, Managing partner: mark.bosch@rond.nu - 033-4727042
Website: https://www.rond.nu
Directe url: https://www.rond.nu/thoughtspot