Micpoint sluit samenwerking met Netdata

Amsterdam, 21 februari 2019, Micpoint, innovatief leverancier van hightech mobiliteitsoplossingen voor de automotive branche, heeft Netdata gekozen als strategisch IT-partner.

Denis Leemkuil, Algemeen Directeur Micpoint: “Wij hebben voor Netdata gekozen omdat wij onze interne Microsoft Exchange server wilden migreren naar een Microsoft cloudoplossing. Zij hebben daar een passend voorstel voor gedaan. De aanpak was perfect georganiseerd en alles werd volgens afspraak opgeleverd. Na de eerste gesprekken was snel duidelijk dat Netdata, onderdeel van de Solimas Group, groot genoeg is om een toekomstbestendige, professionele dienstverlening te bieden, maar klein genoeg om snel en pragmatisch te schakelen. Netdata heeft Micpoint inmiddels ondersteund bij het migreren van de lokale Exchange server naar de Microsoft-cloud en wij zullen in de toekomst nog vele projecten samen ontwikkelen.”

Remo Del Mistro, Algemeen Directeur Netdata: “Micpoint heeft besloten om zich de komende jaren strategisch volledig te focussen op ontwikkeling van software en data analytics op basis van IoT-oplossingen. Micpoint profileert zich meer en meer als een data-gedreven leverancier van geavanceerde ICT-oplossingen in de automotive sector. Daarom is Micpoint op zoek gegaan naar een strategisch IT-partner die hen de komende jaren zal ondersteunen bij tal van IT-gerelateerde vraagstukken, die geen onderdeel zijn van de core business. Er was van meet af aan een klik dat resulteerde in deze samenwerking.”

Over Micpoint
Micpoint is al vanaf 1989 een familiebedrijf, dat zich richt op fleetmanagement, voertuigbeveiliging en cloud oplossingen. Met de internationale applicatie MyFMS hebben zij dé tool in handen met de meest moderne innovaties op het gebied van mobiliteit. Micpoint gaat mee met de trends en zijn deze zelfs vaak voor. Smart Cities en Smart Mobility zijn geen onbekende kreten voor Micpoint. Voor meer informatie: www.micpoint.nl.

Over Netdata
Netdata is dé managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Omdat Netdata onderdeel is van de Solimas Groep, biedt Netdata de kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van de ICT-specialist ‘om de hoek’. Bij Netdata draait alles om service en persoonlijke aandacht. Ook doet Netdata dingen graag net even anders, soms een tikkie eigenwijs, altijd met als doel het voor de klant beter te doen. Netdata garandeert dat klanten altijd onbezorgd kunnen werken en bij vragen altijd snel en persoonlijk geholpen worden. Dit wordt onderschreven door de loyale ambassadeurs van Netdata, waaronder FIFPro, Bouw Logistic Services, SMS Oncology, Frasers en Bakeplus.

Netdata maakt deel uit van de Solimas Groep, die bestaat uit een aantal regionaal opererende succesvolle Nederlandse ICT-dienstverleners. Voor meer informatie: www.netdata.nl.

Contactpersonen voor de pers
Solimas Groep
Cathy van de Garde
T: +31 6 23 32 67 89
E: c.vandegarde@solimas.nl

MCS PR
Solimas Persdesk
T: 023 56 28 208
E: solimas@mcspr.nl