BCD Travel kiest voor SAP Customer Data Cloud voor een eenduidig platform voor traveler management

‘s-Hertogenbosch – 21 februari 2019 – BCD Travel gaat de SAP Customer Data Cloud-oplossing gebruiken voor de nieuwste versie van hun traveler management systeem. Hiermee wordt het bestaande TripSource® Profile Manager omgetoverd tot een digital first oplossing. Deze oplossing combineert drie unieke functies, namelijk traveler identity management, traveler consent management en traveler profile management, in één uniform platform.

Dankzij het SAP backend-systeem kan de service en support persoonlijker ingericht worden. Daarnaast sluit de software naadloos en veilig aan op trip management tools en biedt het geavanceerde multi-factor authenticatie (MFA). De software biedt een klantcentrale oplossing die reizigers meer transparantie in en controle over het gebruik van persoonlijke data geeft naast de standaarden die zijn vastgesteld in de AVG.

Yannis Karmis, Senior Vice President Product Planning en Development van BCD Travel: “Nu persoonlijke services met de dag belangrijker worden, is het cruciaal om te investeren in open en cloud-based technologieën. We zijn dan ook blij dat we samen kunnen werken met SAP om onze klanten de laatste digitale technologieën te bieden. Dankzij SAP Customer Data Cloud kunnen we een consistent en wereldwijd systeem opzetten met rijke profielinformatie die ieder servicekanaal raakt. Hiermee zijn we leidend in de industrie. De technologie van SAP sluit mooi aan bij onze vier kernwaarden: simpel, digitaal, adaptief en wereldwijd.” 

Ben Jackson, General Manager van SAP Customer Data Cloud, is trots dat BCD Travel voor de software van SAP kiest: “Met SAP Customer Data Cloud kan BCD Travel de overstap maken naar een intelligente enterprise. Dankzij de effectieve inzet van de verzamelde klantdata bereikt BCD Travel gemakkelijk haar servicedoelen en loopt tegelijkertijd minder risico.”

De klanten van BCD Travel zullen de voordelen van SAP Customer Data Cloud in de tweede helft van 2019 merken.

-------

Over BCD Travel
BCD Travel helpt bedrijven het optimale te halen uit hun reisuitgaven. Op deze manier kunnen reizigers onderweg de juiste keuzes maken die hen veilig en productief houden. Voor reis- en procurement managers betekent dit een adviserende rol in hoe de waarde van hun reisprogramma kan groeien. BCD Travel opereert in 109 landen met meer dan 13.500 betrokken werknemers. Meer informatie kunt u vinden via www.bcdtravel.com.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sap.com.

Meer informatie
Marcommit
Arlieke Tammer
035-5822730
sapcustomerexperience@marcommit.nl