DigiTrust certificeert BPSolutions voor NEN7510:2017

BPSolutions, de IT Solutions en CloudSourcing Provider uit Driebergen is gecertificeerd voor NEN7510:2017, de nieuwe Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Auditors van DigiTrust hebben de certificering toegekend aan BPSolutions voor de volledige dienstverlening.

BPSolutions past al tijden strikte richtlijnen toe voor informatiebeveiliging op basis van de ISO27001 norm. Gezien de Cloud diensten en Data Analyse diensten die BPSolutions in de zorg verleent, is de uitbreiding met het NEN7510:2017 certificaat de bevestiging dat de informatiebeveiliging op de structurele manier wordt beheerst.

Mark de Groot, Algemeen Directeur van BPSolutions vertelt: "Niet alleen voor onze eigendienstverlening is dit belangrijk, maar ook om systeemintegratie of integratie van clouddiensten in de zorg eenvoudig te maken. Het is een stuk beter beheersbaar als de partijen die samenwerken in de zorg over een NEN7510 gecertificeerd informatiebeveiligingssysteem beschikken".

BPSolutions beheert 24x7 IT omgevingen van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen en levert daarnaast met haar Data Scientists ook data analyse diensten, zoals het ontwikkelen van modellen om voorspellingen te doen voor het automatiseren van processen en beslissingen te ondersteunen. 

-----Over BPSolutions
BPSolutions is een Data Analytics & Cloud Solutions Provider, gespecialiseerd in het plannen, ontwerpen, implementeren en beheren van effectieve strategieën voor bedrijfsbrede informatie infrastructuren. Sinds 2001 streeft BPSolutions ernaar organisaties te helpen met het versterken van hun concurrentiepositie door middel van het effectief toepassen van IT innovaties op het gebied van Cloud, Security, Data Analytics & IT Infrastructuren.

Voor meer informatie: www.bpsolutions.nl.

Perscontact:
BPSolutions
drs. M.A. (Mark) de Groot, Algemeen Directeur
Tel.: 0343-529006
E-mail: mark.de.groot@bpsolutions.nl
www.bpsolutions.nl