VMware biedt ‘As-A-Service-model’ voor lokale datacenters met nieuwe oplossingen voor AWS Outposts

Amsterdam - VMware presenteert twee nieuwe toevoegingen aan zijn portfolio: VMware Cloud on AWS Outposts en VMware Cloud Fondation voor Amazon Elastic Compute Cloud Foundation (Amazon EC2) dat op AWS Outposts zal worden uitgevoerd. Klanten kunnen hierdoor bouwen en implementeren in hun eigen datacenters op basis van een ‘as-a-service-model’ met enterprise-mogelijkheden. Beide oplossingen zullen gebruikmaken van AWS Outposts; nieuwe volledig beheerde en configureerbare compute en storageracks gebouwd met Amazon Web Services (AWS)- hardware. Hiermee kunnen klanten ter plaatse computergebruik en opslag uitvoeren terwijl ze naadloos aansluiten op de rest van de uitgebreide reeks services in de AWS-cloud. Samen bieden deze oplossingen klanten een consistente infrastructuur en operationele ervaring in alle VMware- en AWS-cloud-omgevingen.

Zowel VMware Cloud on AWS Outposts als VMware Cloud Foundation voor EC2 zullen naar verwachting in de tweede helft van 2019 beschikbaar zijn. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het volledige, Engelstalige persbericht.

--------------

Over VMware
VMware is wereldwijd leider in cloud-infrastructuur en zakelijke mobiliteit, en helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen. VMware stelt klanten in staat een software-defined aanpak toe te passen op business en IT met zijn cross-cloud architecture en oplossingen voor het datacenter, mobility en security. VMware behaalde in 2016 een jaaromzet van 7,09 miljard dollar en heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten en 75.000 partners. Het hoofdkantoor is gevestigd in Palo Alto, Californië.

Meer informatie
VMware
Ron Grevink
Telefoon: 030 284 95 00
E-mail: rgrevink@vmware.com

Whizpr
Paul Maris / Milan Vaassen
Telefoon: 0317-410483
E-mail: vmware@whizpr.nl