Hybridge en HiveIO brengen gezamenlijk Hyperconverged Fabric op de Nederlandse markt

Hybridge en HiveIO hebben een partnership gesloten om de markt voor hyperconverged fabric in Nederland te vergroten en de concurrentiekracht van bedrijven verder te vergroten

1 november 2018 – Hybridge Solutions en HiveIO Inc. hebben vandaag een strategisch partnership aangekondigd om het aanbod aan IT-oplossingen in de Nederlandse markt te vergroten. Hybridge gaat voortaan Hive Fabric - de eerste hyperconverged fabric oplossing in de industrie – beschikbaar maken voor zijn klanten.

Hybridge, een Nederlandse Managed Service Provider, biedt complete IT-oplossingen om organisaties te helpen om hun IT-infrastructuur stapsgewijs op te bouwen en te beheren. Hybridge werkt al vele jaren succesvol om klanten in complexe IT-omgevingen te voorzien van de nieuwste en meest disruptieve oplossingen in de markt. Om dat aanbod te verbreden heeft Hybridgeook de oplossingen van HiveIO toegevoegd aan zijn portfolio dat erop gericht is om bedrijven sneller te laten groeien, efficiënter te laten werken en te transformeren in een dynamische markt.

De huidige IT-architecturen vereisen hooggekwalificeerde specialisten met tal van certificeringen om een datacenter te runnen. Hive Fabric maakt een einde aan die noodzakelijkheid door alle componenten voor eenhyperconverged oplossing te bieden op het gebied van performance, schaalbaarheid en security die enterprises verwachten en tegelijkertijd het complexe licentiemanagement en de multi-vendor integratie en –beheeruitdagingen te elimineren die normaliter gepaard gaan met een traditionele hyperconverged infrastructuur. HiveIO levert next-generation technologie die de volledige stack vervangt door de enige zero-layer, hardware en vendor-onafhankelijke architectuur die momenteel op de markt is.

“We vertrouwen op onze expertise, van een optimalisatieadvies tot en met het oplossen van bottlenecks bij eindgebruikers, en daar hoort bij dat we ook het nieuwste en het beste in de markt kunnen aanbieden aan onze klanten. HiveIO kan zijn klanten met Hive Fabric een sterke waardepropositie bieden door de economische voordelen en de eenvoud van de public cloud naar het private datacenter te brengen”, aldus CEO Roel Gijtenbeek en COO Robert Pieterman van Hybridge.

Dan Newton, CEO van HiveIO Inc., vult aan: “Dit strategische partnership gaat ons helpen om de adoptie van Hive Fabric in Nederland te versnellen. Met alle componenten van een hyperconverged oplossingen levert Hive Fabric next-generation datacenter technologie aan Hybridge klanten en voorziet ze van een eenvoudig en robuust systeem zodat ze zich kunnen focussen op hun core business.”

==

Over Hybridge
Hybridge is een ICT-kennispartner voor ‘hybrid computing’.De bedrijfsnaam ‘Hybridge‘ is een samentrekking van de woorden hybrid en bridge. Onze expertise is ondergebracht in twee pijlers, te weten: on-premises– en off-premise oplossingen. Met onze diepgaande kennis van beide omgevingen zijn wij dé specialist in hybride ICT-oplossingen. www.hybridge.nl

Over HiveIO
HiveIO is van de grond af opgebouwd om ´s-werelds meest geavanceerde cloud computing paradigma te bouwen tegen een fractie van de gebruikelijke kosten. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van grootschalige infrastructuren en diepgaand begrip van de behoeften van eindgebruikers kan HiveIO de duizenden vereisten die enterprise IT stelt in balans brengen met de eisen op het gebied van security en beschikbare budgetten en zo de meest geavanceerde software defined datacenter oplossing bieden. www.hiveio.com

Einde PersberichtMeer informatie voor de pers: Robert Pieterman, COO, 0628 285 760, robert@hybridge.nl