Unimasters Logistics klanten in Europa verbeteren hun concurrentiepositie met Supply Chain Visibility platform van Shippeo

Strategisch partnership geeft Unimasters klanten real-time visibility en vergroot Shippeo’s footprint in de Europese markt

Amsterdam/Parijs, 30 oktober 2018 – Shippeo, de Europese marktleider in Supply Chain Visibility, en Unimasters Logistics  een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener, hebben een samenwerkingscontract van drie jaar ondertekend. Unimasters onderscheidt zich nu zelfs bij haar meest veeleisende klanten door haar excellente service met continue monitoring van leveringen.

In de afgelopen jaren heeft Unimasters Logistics sterk ingezet op digitalisering van de dienstverlening om haar wereldwijde klanten nog beter te kunnen bedienen. Real-time inzicht in de supply chain was daarbij een belangrijke doelstelling. Deze wordt nu voor de Europese klanten ingevuld door het nieuwe partnership met Shippeo. Via Shippeo is er transparantie in de supply chain activiteiten, zodat Unimasters klanten optimaal kunnen plannen en anticiperen.

Unimasters Logistics werkt in Europa met meer dan 50 transportbedrijven. Het partnership helpt Shippeo om de relaties met deze bedrijven te ontwikkelen, en zo haar footprint in Europa uit te breiden.

"Shippeo helpt ons bij het digitaliseren van de supply chains van onze klanten", zegt Nikolai Bozhilov, Executive Chairman van Unimasters Logistics Plc. "De nieuwe oplossing stelt onze teams in staat om zelfs onze meest veeleisende klanten meerwaarde te bieden door JIT-transport aanzienlijk te verbeteren via volledige zichtbaarheid van het transportproces en verbeterde tijdsplanning."

"We zien dat bedrijven met supply chain visibility zich onderscheiden in de dienstverlening naar hun klanten", zegt Lucien Besse, medeoprichter en COO van Shippeo. "Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Unimasters en kijken ernaar uit om ze met ons platform te helpen bij het verder optimaliseren van hun business in Europa."

Over Unimasters
Unimasters Logistics Plc. is een dynamisch, geavanceerd bedrijf voor supply chain management, met hoofdkantoor in Bulgarije en dochterondernemingen in Roemenië en Hongarije. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan klantvriendelijke, innovatieve, geavanceerde fygitale oplossingen op het gebied van transport, vrachtbeheer, contractlogistiek en 3PL/4PL-services. Voor meer informatie: www.unimasters.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en ontvangers continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen.

Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 3 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten als Faurecia, Saint-Gobain, Intermarché en Leroy Merlin, in samenwerking met carriers in meer dan 20 landen. Voor meer informatie: www.shippeo.com

Perscontact
Carolijn Peelen, carolijn@peelen.nu, +31(0)653280936