BT is eerste netwerkdienstverlener wereldwijd die de zichtbaarheidsoplossing van Riverbed ‘As a Service‘ aanbiedt

BT is de eerste netwerkdienstverlener die Riverbed's SteelCentral Visibility-oplossing ‘As a Service‘ aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld. Dit maakt het voor gebruikers veel eenvoudiger om zakelijke toepassingen naar de cloud te verplaatsen.

BT Connect Intelligence Riverbed Visibility as a Service biedt klanten van BT de meest recente informatie over hoe applicatiegegevens hun Wide Area Network (WAN) doorkruisen. Naarmate bedrijven meer en meer bedrijfskritische applicaties uit de cloud halen, is het belangrijk om een gedetailleerd beeld te krijgen van wat er in het bedrijfsnetwerk gebeurt. Dit maakt het mogelijk om gebruikers een hoogwaardige service te bieden en het risico op storingen te minimaliseren.

John Robertson, vicepresident van wereldwijde dienstverleners voor Riverbed, zegt: “De SteelCentral Visibility-oplossing, geleverd vanuit BT's cloud ‘As a Service‘, is de meest uitgebreide, geïntegreerde, uniforme oplossing voor het monitoren en beheren van de gehele digitale ervaring.”

Dit is de nieuwste ontwikkeling in het Dynamic Network Services-programma van BT, dat klanten meer keuze, veiligheid, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit biedt bij de uitrol van toekomstige netwerken die hun digitale transformatie ondersteunen.

Neil Sutton, vicepresident Strategy and Strategic Alliances bij BT, zegt: “We hebben deze dienst, gebaseerd op Riverbed-technologie, ontwikkeld om organisaties te helpen de best mogelijke gebruikerservaring te bieden als onderdeel van hun digitale transformatie. De dienst ondersteunt onze klanten bij de introductie van cloud- en hybridemodellen en strategische ontwikkelingen, zoals Big Data Analytics en IoT.”

Meer informatie vindt u in de bijgevoegde Engelse tekst of via deze link:
https://www.globalservices.bt.com/en/aboutus/news-press/bt-first-to-offer-riverbed…

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Riverbed
Team LVTPR
+31 30 65 65 070
riverbed@lvtpr.com
www.riverbed.com/nl/