Grote interesse in WerkWeek Belastingdienst

Utrecht, 10 september 2018 – Ruim 300 geïnteresseerden in accountancy, fiscaliteit, ICT en data science bezochten afgelopen week de Belastingdienst WerkWeek. Tijdens de thema-avonden konden bezoekers ervaren wat het werken bij de Belastingdienst, inclusief FIOD en Douane, inhoudt.

“Het was een succes, want alle avonden zaten vol. Ik hoop dat we bij veel bezoekers interesse hebben gewekt voor een carrière bij de Belastingdienst”, zegt Dike Sialino, Programmamanager Instroom van de Belastingdienst. “Bij de Belastingdienst werk je aan het fundament van Nederland. Het belastinggeld dat wij innen, vormt de basis van alle overheidsuitgaven. Hoe accountants, fiscalisten, ICT’ers en data-specialisten daar een rol in spelen, hebben we laten zien tijdens deze WerkWeek.”

De komende maanden organiseert de Belastingdienst nog meer evenementen om geïnteresseerden enthousiast te maken over een toekomstige baan bij de Belastingdienst. Wil je op de hoogte blijven van die evenementen, meld je dan aan voor de BD Update op: https://werken.belastingdienst.nl/bd-update

Belastingdienst werving
De Belastingdienst heeft de komende jaren duizenden nieuwe medewerkers nodig. Daarom werft de Belastingdienst intensief en continu op de arbeidsmarkt, zowel voor specifieke functies als voor meer algemene profielen. Zie voor een actueel vacatureoverzicht werken.belastingdienst.nl.