Bruil kiest Dynamics 365 Finance & Operations in de cloud 

Bruil Beton & Mix, de marktleider in transportbeton en droge mortels in Midden-Nederland, implementeert Microsoft Dynamics 355 Finance & Operations in de Cloud met Microsoft Gold Partner Pylades. Na een selectietraject voor zowel het platform als de implementatiepartner is Pylades verkozen tot partner en het Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations platform als IT oplossing voor Bruil.

De pragmatische aanpak, open communicatie en diepgaande expertise van Microsoft Dynamics 365 van Pylades hebben bijgedragen aan de keuze van Bruil. Bruil en Pylades gaan met dit project een strategisch partnership aan met als uitgangspunt een samenwerking voor lange termijn met de intentie om de technologie verder te implementeren in andere werkmaatschappijen van Bruil.

Er is gekozen voor Microsoft Dynamics vanwege de geschiktheid voor het inrichten van de primaire administratie, financiële processen en (grootboek)modules, maar ook interfaces met andere (financiële) en operationele systemen. Daarnaast integreert Dynamics 365 zeer goed met de bestaande IT technologie-stack van Bruil.

Met dit project bouwt Bruil verder aan zijn missie om in 2025 door middel van digitalisering en innovatie voorop te lopen in de bouw en een forse reductie van primair grondstoffengebruik te realiseren. De realisatie van deze missie zorgt voor een duurzamere toekomst en een efficiëntere, moderne en toekomstgerichte bedrijfsvoering met Microsoft Dynamics 365.

Bruil 

In elke bouwfase, van ontwerp tot afbouw, is Bruil een innovatieve en ervaren partner. Of het nu gaat om woningen of utiliteitsbouw. Bruil levert een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Bovendien is Bruil onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt.

Bruil heeft een heldere missie voor de toekomst. De bouwsector staat bekend als complex én als grootverbruiker van primaire grondstoffen. Bruil gelooft dat dit anders moet én kan. Door digitalisering ontstaan nieuwe mogelijkheden om de klant sneller, eenvoudiger en op maat te bedienen. Daarnaast wil Bruil dit bereiken met zo min mogelijk gebruik van primaire grondstoffen.

Kortom: Slimme bouwproducten maken met minder materiaal.

LAB25 is het innovatieprogramma van Bruil waar innovaties in beton & bouw samenkomen en elkaar versterken. Een innovatieprogramma als LAB25 vraagt om een innovatief IT platform. Met Dynamics 365 van Microsoft heeft Bruil dit in huis.

www.bruil.nl


Pylades | Microsoft Gold Partner 

Pylades maakt haar klanten succesvol met Microsoft. Pylades is gecertificeerd Microsoft CSP: Cloud Solution Provider (Tier 1) en Microsoft Gold Partner. Pylades onderscheidt zich door de sterke branchefocus en branche-specifieke oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365.

www.pylades.com

Perscontact: 
Bruil: Christie van Lohuizen, c.vanlohuizen@bruil.nl
Pylades: Eppo Heemstra, e.heemstra@pylades.com