Hyarchis laat klanten snel en veilig documenten uitwisselen via nieuwe app

Eindhoven, 30 augustus 2018 – Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen. De eenvoudige en intuïtieve interface zorgt voor een optimale gebruikerservaring.Documenten en correspondentie via de applicatie worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren.

Persoonlijk, snel en veilig communiceren
De applicatie Hyarchis Document Dialogue stelt organisaties in staat om op een persoonlijke, snelle en veilige manier met de klant te communiceren. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een drag-and-drop-functionaliteit te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd.

Erwin van den Broek, Product Manager bij Hyarchis: “We zijn erg trots op deze uitbreiding in ons portfolio. We zien dat veel organisaties communicatie en documenten verspreid hebben opgeslagen over verschillende systemen. De structuur om communicatie tijdig op te kunnen volgen ontbreekt dus regelmatig. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening. Daarnaast is veilige communicatie, zeker na de invoering van de AVG, enorm belangrijk en is communiceren via de smartphone niet meer weg te denken. Al deze aspecten hebben we gecombineerd met als resultaat een veilige en eenvoudige applicatie die uiteindelijk tevreden en loyale klanten voor iedere organisatie oplevert.”

---

Noot voor de redactie: Ter illustratie treft u in de bijlage een afbeelding passend bij het bericht.Over Hyarchis:
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software-oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche. Meer informatie: www.hyarchis.nl

Hyarchis op: LinkedIn | Twitter

Meer informatie:
Marcommit
Lisanne van der Drift
035 – 5822730
hyarchis@marcommit.nl