24 oktober vierde editie Lightspeed Connect

Tickets zijn nu te koop voor het grootste retail omnichannel evenement van EuropaAmsterdam, 15 augustus 2018
Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware, kondigt de vierde editie van haar retail omnichannel evenement Lightspeed Connect aan. Ambitieuze zelfstandige retailers vanuit heel Europa ontmoeten elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen onder het motto Do Retail Better. Experts uit de branche delen hun best practices en er vinden interactieve (partner)sessies plaats. Het programma wordt continu aangevuld met grote namen. The Avocado Show, Rabobank, ISM eCompany en Tenue de Nîmes zijn al bevestigd.

Het programma beslaat dit jaar vier thema’s:
  • Omnichannel succes: hoe zorg je dat diverse verkoopkanalen, online en offline, met elkaar integreren?
  • Return of the human experience: hoe creëer je een betere, persoonlijke shopervaring?
  • Verkoopstrategieën: hoe presenteer je jouw merk op de beste manier? Dit strekt van productfotografie tot design, marketing en conversieoptimalisatie.
  • Navigating technology: welke technologische mogelijkheden heeft de toekomst te bieden?
Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed: “Vier jaar geleden hebben we Lightspeed Connect opgezet om zelfstandige retailers en e-commerce ondernemers samen te brengen. Het doel is om retailers te ondersteunen bij hun groei door ze de juiste informatie en tools aan te reiken. Zo kunnen zij optimaal meeliften op de meest recente ontwikkelingen in de markt. Inmiddels is Lightspeed Connect uitgegroeid tot het grootste retail omnichannel evenement van Europa, waar we jaarlijks ruim 800 retailers inspireren.”

Eerste sprekers bekend
De eerste namen van de sprekers zijn inmiddels bevestigd. Ron Simpson van The Avocado Show, Jurjen Jongejan van ISM eCompany, Menno van Meurs van Tenue de Nîmes en Olaf Zwijnenburg van Rabobank bestijgen in de Jaarbeurs het sprekerspodium.

Details:
  • Waar: Jaarbeurs, Jaarbeursplein 1, 3521 AL te Utrecht (Supernova zaal);
  • Wanneer: woensdag 24 oktober 2018 van 9:30 uur tot 20:00 uur.
  • Tickets: de early bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website en kosten €99,95.
  • Voertaal: het grootste gedeelte is Nederlands, op een aantal Engelse presentaties na.
  • Eten & drinken: de dag is volledig verzorgd met lunch, drankjes, snacks en een netwerkborrel.
Informatie voor de pers – niet voor publicatie:
Lightspeed Connect is gratis toegankelijk voor de pers. Stuur een mail naar lightspeed@marcommit.nl als je aanwezig wil zijn, de mediakit wil ontvangen, of interesse hebt in een interview.

----

Noot voor de redactie: bijgaand vindt u het logo geschikt voor publicatie.

Over Lightspeed

Lightspeed is een krachtig cloud gebaseerd kassasysteem voor de horeca en retail. Meer dan 50.000 winkeliers, hotels en restauranthouders, die voor meer dan 15 miljard dollar aan transacties per jaar verwerken, gebruiken Lightspeed voor on- en offline groei en zakelijk beheer. Lightspeed wordt gebruikt in meer dan 100 landen. Het hoofdkantoor van het in 2005 opgerichte Lightspeed is gevestigd in Montréal, Canada. Lightspeed is uitgegroeid tot een wereldspeler met ruim 700 werknemers en kantoren in Canada, America, Nederland, Engeland en Australië . Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Voor meer informatie bezoek: http://www.lightspeedhq.nl/

Facebook: Facebook.com/LightspeedHQ, Twitter: @LightspeedHQ en Instagram: @LightspeedHQ.

Over Lightspeed Connect
Lightspeed Connect is het grootste jaarlijkse retail omnichannel evenement van Europa. Op het evenement ontmoeten offline en online e-commerceondernemers elkaar om op de hoogte te worden gebracht van de laatste trends in retail. Ook geeft het een vooruitblik van waar de branche zich naartoe beweegt. Sinds de eerste editie hebben meer dan 2500 aanwezigen deelgenomen aan de workshops en de netwerkmogelijkheden. Ruim vijftig experts uit de branche hebben al op het Connect-podium gestaan. Op deze vierde editie komen weer ruim 800 ondernemers samen om geïnspireerd te worden, inzichten te delen en te leren hoe zij alles uit hun zaak kunnen halen. 

Meer informatie
Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
lightspeed@marcommit.nl