TIE Kinetix lanceert digitaal marketing transformatie programma voor channel organisaties in samenwerking met Google

TIE Kinetix, dé leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft vandaag aangekondigd een exclusief digitaal marketing transformatie programma voor organisaties met een indirect verkoopkanaal te lanceren. Het programma helpt resellers om digitale marketing te omarmen. Het programma is ontwikkeld én wordt uitgevoerd in samenwerking met Google.

Het digitale marketing transformatie programma voor de channel is exclusief toegankelijk voor organisaties met een indirect verkoopkanaal en bereid zijn om snel te schakelen. Deelnemers aan het programma krijgen exclusiviteit in de markten waarin zij opereren. Daarnaast krijgen deelnemers startbudget, advies van industry experts, en exclusieve toegang tot informatie over online adverteren, digitaal transformeren en channel marketing oplossingen.

Het digitale marketing transformatie programma is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een indirect verkoopkanaal, zodat zij hun producten en diensten kunnen vermarkten en verkopen.

Deelnemers aan het programma krijgen exclusief toegang tot data en onderzoek van Google, o.a. resultaten uit relevante onderzoeken, benchmarkgegevens, verbeterslagen op basis van ervaringen van andere programmaparticipanten (geanonimiseerde data) en natuurlijk de eigen campagnedata om data-gestuurde beslissingen te kunnen nemen gedurende het transformatieproces.

“Wij zijn heel enthousiast over het nieuwe digitale marketing transformatie programma voor channel organisaties. Samen met Google zagen wij het potentieel voor merken en/of fabrikanten omdat MKB resellers nog niet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van digitale marketing”, aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. Wij realiseerden ons dat resellers er niet voor kiezen om digitale marketing niet te omarmen, maar dat ze simpelweg worstelen dat ze dit alleen moeten doen. Wat gebeurt er als je hen hierbij helpt? Met behulp van het programma, in samenwerking met Google, is het mogelijk voor onze klanten om meer omzet te genereren uit het indirecte verkoopkanaal.”

“Wij helpen organisaties met een indirect verkoopkanaal om de resellers klaar te stomen voor het digitale tijdperk. Het digitale transformatie programma maakt het gemakkelijk om de eerste stappen te zetten. Het helpt channel organisaties om aan de slag te gaan met de technologie van Google en om online succesvol te worden”, aldus Floris van de Peppel, Strategic Partner Manager bij Google.

Meer details over het programma en informatie over deelname vindt u op onze website.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total IntegratedE-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Patrick van Boom, Chief Marketing Officer bij TIE Kinetix via Marketing@TIEKinetix.com

Meer informatie:
TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen
T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Volg TIE Kinetix op Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix
Volg TIE Kinetix op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Volg TIE Kinetix op Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix