Infor breidt samenwerking uit met OpenSesame

Infor biedt alle klanten toegang tot eLearning-trainingscursussen van OpenSesame

Barneveld, 27 juli 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en OpenSesame Inc., een leverancier van e-learningcursussen voor bedrijven, gaan hun samenwerking uitbreiden. Infor-klanten en -beheerders krijgen voortaan binnen LMS toegang tot de uitgebreide catalogus met e-learningcursussen van OpenSesame. Beide bedrijven werken al sinds 2015 samen en bieden organisaties wereldwijd hoogwaardige trainingsoplossingen.

Werknemers profiteren door de samenwerking doordat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren, hun volledig potentieel kunnen bereiken en zo rechtstreeks bijdragen aan het succes van hun bedrijf. Er zijn meer dan 20.000 cursussen beschikbaar, waarbij de onderwerpen variëren van het trainen van zakelijke en soft skills, tot het verkrijgen van kennis op het gebied van technologie, compliance en veiligheid.

Infor LMS is onderdeel van Infor Human Capital Management (HCM) en biedt een robuuste end-to-end-oplossing voor het maken, leveren en rapporteren van trainingsactiviteiten. Klanten van Infor LMS hebben via hun Infor LMS-oplossing toegang tot de volledige bibliotheek met e-learningcursussen van OpenSesame. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de inhoud op mobiele apparaten te bekijken zodat ze overal en altijd gemakkelijk kunnen leren.

“OpenSesame is de afgelopen jaren enorm gegroeid door zich te focussen op de behoefte van klanten aan e-learningcursussen waarmee ze de ontwikkeling en productiviteit van medewerkers kunnen stimuleren”, aldus Tom Turnbull, Vice President Partnerships bij OpenSesame. “Door de uitbreiding van onze samenwerking met Infor kunnen we onze wederzijdse klanten helpen de talenten van hun personeel verder te ontwikkelen.”

“Slimme organisaties weten dat het noodzakelijk is om talent van binnenuit te stimuleren om succesvol te zijn in de huidige zakelijke omgeving. Door hun teams de juiste tools te bieden, kunnen ze hen helpen hun volledige potentieel te bereiken, wat zich rechtstreeks vertaalt in de verbetering van het bedrijf,” aldus Elliot Golden, productmanager van Infor. “Door de jarenlange ervaring van het Infor Customer Success-team te combineren met het samengestelde eLearning-cursusaanbod van OpenSesame kunnen onze klanten vertrouwen op de service en resultaten die ze verwachten van twee nauw op elkaar afgestemde strategische partners.”

Voor meer informatie, zie https://www.opensesame.com en https://www.infor.com/product-summary/hcm/learning-management/.

Over OpenSesame
OpenSesame helpt werknemers zich verder te ontwikkelen. Het bedrijf bezit de meest uitgebreide catalogus met e-learningcursussen van 's werelds beste uitgevers, waarbij ze helpen bij elke stap in het proces; van het vinden van cursussen, het in kaart brengen van kerncompetenties, het synchroniseren met een LMS tot het verbeteren van L&D-programma's. De e-learningcursussen zijn gemakkelijk te gebruiken en te beheren.

Over Infor
Infor bouwt zakelijke branchespecifieke software die geschikt is voor de cloud. Het bedrijf telt 16.500 medewerkers en heeft 90.000 klanten in meer dan 170 landen. Voor meer informatie, zie www.infor.com.

# # #

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428