Citrix SD-WAN met Microsoft Azure Virtual WAN: een betere werkplek en hogere productiviteit op iedere locatie

Citrix en Microsoft vereenvoudigen netwerkinstallaties voor vestigingen en externe werkplekken

AMSTERDAM, 16 juli 2018 – Citrix presenteert zich met trots als Microsoft partner voor de toegang tot Azure middels Citrix SD-WAN. De aankondiging volgt direct op de introductie van de nieuwe Microsoft Azure Virtual WAN service door Microsoft op 12 juli. De gezamenlijke oplossing is ontworpen voor de WAN-rand van Azure en is bedoeld om de gebruikservaring te verbeteren, constante productiviteit te garanderen en de installatie van netwerken in bijkantoren te automatiseren.

Citrix SD-WAN levert een volledige toegangsoplossing voor de Microsoft Azure Virtual WAN Service, inclusief toegang tot applicaties, voor iedere vestiging van een organisatie. Citrix SD-WAN verbetert de prestaties, reduceert aansluitkosten voor filialen en externe werkplekken, en verbetert de beveiliging op app- en netwerkniveau door een combinatie van realtime padselectie op pakketniveau, WAN optimalisatie, firewall, routing en applicatie-analyses in één enkele oplossing.

“Citrix en Microsoft verbeteren hiermee opnieuw de digitale werkplek en het applicatienetwerk, waardoor de gebruikservaring wordt verbeterd, de beveiliging tot in detail op applicatieniveau kan worden geregeld en de gebruikers meer keuze en flexibiliteit krijgen aangeboden.” - Peter van Leest, Regional Director Benelux, Citrix.

“Citrix SD-WAN op Microsoft Azure is het meest recente voorbeeld van onze samenwerking met Citrix, die altijd draait om innovatie en het succes van onze gezamenlijke klanten en partners. Samen geven we vorm aan de virtuele desktop. Deze samenwerking heeft nu geresulteerd in een nieuwe Citrix SD-WAN oplossing op Azure, die onze klanten belangrijke nieuwe functionaliteit in handen geeft.” – Ross Ortega, partner PM manager, Microsoft Azure.

De nieuwste samenwerking tussen Citrix en Microsoft biedt onder meer de volgende voordelen:
  • Eenvoudige en geautomatiseerde connectiviteit voor grote aantallen grote en kleine vestigingen en externe werkplekken
  • Samenhangend en geoptimaliseerd netwerkbeleid dankzij analyse
  • Eenvoudig grootschalige netwerkuitbreidingen doorvoeren dankzij template-based cloning
  • Geoptimaliseerde routing dankzij het wereldwijde Microsoft private Azure netwerk
  • Flexibele opties voor Citrix SD-WAN ondersteuning en licenties
Bezoek https://www.citrix.nl/products/netscaler-sd-wan/ voor meer informatie over Citrix SD-WAN.

Voor meer informatie over de combinatie Citrix SD-WAN en Microsoft Azure Virtual WAN bent u van harte uitgenodigd om op 18 juli 2018 deel te nemen aan de Microsoft Azure webinar reeks Connecting, Building, and Protecting Your Network.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloud-omgevingen kan opzetten en beheren. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u op http://www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.Citrix Persdesk
Volkert Deen
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl

Citrix
Alexandre Le Coq
+33 (0)149 003 307
Alexandre.lecoq@citrix.com