BCT verwelkomt vijf nieuwe gezichten

Sittard, 26 juni 2018BCT, specialist in Enterprise Information Management, heeft wegens behoefte aan specifiek gekwalificeerd personeel vijf nieuwe gezichten aan haar team toegevoegd. De nieuwe aanwinsten maken sinds april en mei onderdeel uit van verschillende afdelingen, te weten: Essentials, Digital Transformation en Business Development. Met de uitbreiding draagt BCT bij aan de realisatie van haar missie om de huidige digitale samenleving op maatschappelijk verantwoorde wijze vorm te geven met vooraanstaande informatiemanagementtechnologie.

Remo Knops (37), een van de nieuwe talenten, is in mei van start gegaan als Product Manager binnen de afdeling Business Development. Knops heeft een achtergrond in Mechanical Engineering en Innovation & Entrepreneurship. De afgelopen zeven jaar heeft hij bij Microsoft gewerkt, waarvan vijf jaar in de rol van Business Analist op diverse klantensets en is hij daarnaast intensief betrokken geweest bij interne (proces)verbeteringen.

Knops over zijn nieuwe rol: “In de visie van BCT gaan we richting een geglobaliseerde informatiemaatschappij die vertakt is in informatienetwerken en gedomineerd wordt door allerlei datagedreven ontwikkelingen. BCT ziet dat de markt in beweging is en helpt met haar toekomstbestendige platformen regie te voeren over informatiemanagement. Het Business Development team zet continu interne kennis in verbinding met kansen in de markt. Daarbij zit het team in het hart van de organisatie en realiseert grote impact, zowel intern als extern. Ik ben dan ook erg enthousiast om onderdeel uit te maken van dit team en als Product Manager te bouwen aan de toekomst.”

Dimitri Palmen, directeur van BCT: “Ik ben blij dat we deze vijf talentvolle mensen aan ons team kunnen toevoegen. Ze krijgen te maken met uitdagende digitaliseringsprojecten en de nieuwste technieken om mee te werken. De continue ontwikkeling van digitaliseringstrajecten en de noodzaak hier een weg in te vinden, leiden tot een toenemende vraag naar vernieuwende kennis en ideeën. Het is onrealistisch om te verwachten dat organisaties alle benodigde kennis zelf in huis hebben. Met de groei van BCT kunnen we nieuw talent goed gebruiken om deze organisaties nog beter te ondersteunen bij het opstarten en versnellen van hun digitale transformatie.”

----

V.l.n.r. Remo Knops, Mark Leise, Demi Smits en Lando van Berlo.

Noot voor de redactie: bijgesloten een afbeelding van drie nieuwe medewerkers bij BCT en medewerker van recruiter Zendkracht. V.l.n.r. Remo Knops, Mark Leise, Karolien (Zendkracht) en Lando van Berlo.

-----------------

Over BCT
BCT is ervan overtuigd dat grip op informatie bijdraagt aan een veilige, kansrijke en duurzame wereld. Met een team van ruim 170 getalenteerde medewerkers optimaliseert BCT informatiemanagement bij organisaties aan de hand van het BCT Transitiemodel. Daarmee geeft BCT organisaties in vier overzichtelijke stappen een handvat in de groei naar een kennisgedreven organisatie om zo het maximale uit informatie te halen. Met haar blik gericht op de toekomst, maar met oog voor het huidige ambitie- en volwassenheidsniveau van organisaties, ontketent BCT een evolutie of een revolutie op het gebied van waardecreatie. De specialist in informatiemanagement is een aanjager van innovatie en helpt organisaties hun bestaansrecht te borgen. Hiervoor zet BCT hoogwaardige Enterprise Information Managementtechnologie in waarmee dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken. Sinds de start ruim 30 jaar geleden, heeft BCT een klantportfolio opgebouwd van meer dan 800 organisaties in overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Meer informatie is te vinden op https://www.bctsoftware.com/nl.

Meer informatie
Marcommit
Maaike de Boer
0355822730
bct@marcommit.nl