NetApp ondersteunt groei Micros met een hyper-converged infrastructuur

SCHIPHOL-RIJK - NetApp HCI (hyper-converged infrastructure) – ontworpen op basis van SolidFire-flashstorage – is sinds een aantal maanden beschikbaar in de Benelux en is nu in productie genomen door Micros. Deze Nederlandse NetApp-klant specialiseert zich in werkplekbeheer, hosting, applicatiebeheer en infrastructuur.

Keuze voor totaaloplossing
Micros is al acht jaar klant bij NetApp en groeit hard, zowel qua IT-oplossingen en -infrastructuur, als qua medewerkers. “We wilden onze manier van werken transformeren, waarvan de IT-infrastructuur deel uitmaakt”, zegt Frans Poldervaart, technisch directeur van Micros. “Nadat NetApp onze behoeften en uitdagingen in kaart had gebracht, stelden ze HCI voor als oplossing. Uiteindelijk trokken de innovatieve ideeën, betrouwbare communicatie en eerlijke adviezen ons over de streep om voor een totaaloplossing te gaan: een Next Generation Data Center in combinatie met HCI, ONTAP Select en FAS-back-up.”

Toegevoegde waarde HCI
NetApp ziet een grote kans voor haar klanten met NetApp HCI en verwacht een grote groei in het komende jaar. Wat maakt het product speciaal? “NetApp HCI garandeert een goede prestatie door middel van Quality of Service, flexibele schaalbaarheid van storage en compute, verregaande automation en een makkelijke connectie naar welk type cloud dan ook”, aldus Wessel Gans, System Engineer NGDC bij NetApp.

Aanvullende bronnen:
·NetApp HCI

Over NetApp
NetApp is de data-autoriteit op het gebied van de hybrid cloud.NetApp biedt een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; die vereenvoudigen het beheer van applicaties en data zowel in de cloud als in lokale omgevingen en versnellen digitale transformaties. Samen met onze partners stelt NetApp wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd. Kijk voor meer informatie op www.netapp.com/nl. #DataDriven