Plantronics partnerprogramma biedt partners nieuwe kansen om winst te verhogen en meer klanten te bereiken

Nieuwe structuur, incentives en innovatieve ‘Integrator Track’ pijlers van het programma

Hoofddorp, 8 mei 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, kondigt zijn vernieuwde Plantronics partnerprogramma aan. Dit channelprogramma helpt partners om groei en winst te verhogen, klanttevredenheid te verbeteren en het rendement van hun investering te versnellen.

Doordat Plantronics nu een essentieel onderdeel is van het unified communications & collaboration-ecosysteem zien distributeurs en resellers van Plantronics een verschuiving plaatsvinden. Naast headsets en randapparatuur zijn communicatie- en samenwerkingstechnologieën die on premises en in de cloud worden ingezet een kernelement. Het nieuwe programma erkent en beloont partners die samen met Plantronics investeren in de toekomst.

Belangrijke elementen uit het programma zijn:
  • Tracks op basis van expertise: de reseller- en integrator-tracks bieden tools en programma’s die de rol weergeven die ze in het UCC-ecosysteem willen vervullen:
  • Reseller track: partners die communicatieapparaten aan klanten verkopen en vaak aanvullende diensten leveren om ze te helpen bij de implementatie en het gebruik ervan.
  • Integrator track: partners die een verscheidenheid aan IT-, communicatie- en samenwerkingstechnologieën verkopen. Deze partners zijn gecertificeerd als zowel Plantronics Alliance Partners als voor de Plantronics Manager Pro-oplossing.
  • Beloning evenredig aan investering: het nieuwe programma biedt toegang tot producttrainingen en certificering, sales- en marketingtools, dealregistratie, marketingontwikkelfondsen en beloningsprogramma’s en is afhankelijk van het engagement-niveau van een partner met Plantronics. Er zijn drie niveaus:
    • Plantronics Registered Partners
    • Plantronics Gold Partners
    • Plantronics Platinum Partners
“Ons doel is om het voor partners zo makkelijk mogelijk te maken om met ons samen te werken om de communicatie-uitdagingen van hun klanten te identificeren en op te lossen, terwijl ze de winst verhogen,” aldus Frank Timmermans, Regional Director Benelux & Nordics bij Plantronics. “Het nieuwe Plantronics partnerprogramma heeft tot doel de winstgevendheid van onze partners te maximaliseren en hun klantenbestand uit te breiden; en sterke samenwerkingsverbanden met gezamenlijke doelen en doelstellingen te creëren.”

De verschillende onderdelen van het nieuwe programma zijn per direct toegankelijk. Voor meer informatie over de voordelen en de voorwaarden van het Plantronics-partnerprogramma, zie de Plantronics-website.

Over Plantronics
Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. Plantronics biedt zowel communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice en data-analyse als bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie www.plantronics.com.

Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.